SPOTLIGHT

/

Μαρινέλλα: Μηνύματα αγάπης στα social media από τους συναδέλφους της – «Προσευχόμαστε για σένα αγαπημένη μου»

Κοινοποίηση
Tweet

Στέλνουν ευχές για ταχεία ανάρρωση

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ (26.09.2024) στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.

Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αναφέρει πως έπαθε εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά παραμένει κλινικά σταθερή.

Μαρινέλλα: Πληροφορίες ότι δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον - Τι περιμένουν οι γιατροί

Οι επόμενες δύο ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για την αγαπημένη τραγουδίστρια, καθώς οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της από το σοκ που υπέστη. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το επεισόδιο που πέρασε η πρώτη Κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, χιλιάδες θαυμαστές της, συνάδελφοι και άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ανεβάζουν αναρτήσεις με τα πιο γλυκά λόγια ώστε να της συμπαρασταθούν.

Τα συγκινητικά μηνύματα της ελληνικής showbiz
Μιμή Ντενίση:

«Μόνο ευχές αγάπη και σεβασμός. Έδωσε τόσες μάχες σε όλη της την ζωή κ αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες. Όλοι είμαστε πλάι της.

Όσο για τα βίντεο την ώρα της πτώσης κατεβάστε τα όσοι τα έχετε ακόμα… Είναι ντροπή. Περαστικά γρήγορα πολυαγαπημένη μας».

Βασίλης Ζούλιας:

«Αγαπημένη μας γίνε γρήγορα καλά και όλοι εμείς ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν σου αξίζει τόση χολή και δηλητήριο… Το επίπεδο μας φαίνεται όταν κάποιος πέφτει… Τα λόγια περιττά».

Ελένη Δήμου:

«Εγώ το μόνο που θα σου ζητούσα αγαπημένη είναι να γίνεις καλά να βάλεις τα ωραία σου γυαλάκια και να μου βάψεις πάλι τα νύχια. Όσο για το αν θα τραγουδήσεις ξανά για όλους μας θα το αποφασίσουν οι γιατροί σου και εσύ φυσικά αλλά γιατί το θέλεις εσύ και όχι γιατί το θέλουμε εμείς.

Η φωτογραφία μας είναι το δείγμα της φιλίας μας! Έχω κρατήσει και εφαρμόσει τις συμβουλές σου για την εμφάνιση μου. Σε ευχαριστώ για όλα! Σε αγαπώ πάντα».

Χάρης Ρώμας:

«Απλά προσεύχομαι».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight