SPOTLIGHT

/

Μαρινέλλα: Τι φέρεται να ζήτησε η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη από τους γιατρούς

Κοινοποίηση
Tweet

Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη η μητέρα της

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία. Σταθερά στο πλευρό της, βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη, που ήταν στο Ηρώδειο όταν κατέρρευσε η μητέρα της.

Η κόρη της 86χρονης ερμηνεύτριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, περιμένει μόνο ευχάριστες ειδήσεις από τα χείλη των γιατρών.

Το βράδυ (27-09-2024) συμπληρώνονται τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα, από τη στιγμή που η Μαρινέλλα, υπέστη εγκεφαλικό.

Οι γιατροί που παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας της, θεωρούν πως αν το πρόβλημα δεν επεκταθεί, οι ελπίδες για τη ζωή της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού τραγουδιού, θα αυξηθούν σημαντικά.

Όλα αυτά την ώρα που έρχονται στο φως πληροφορίες για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο Υγεία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (25-09-2024), όταν η Μαρινέλλα έφτασε με ασθενοφόρο από το Ηρώδειο, μία ώρα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο Happy Day του Alpha πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση καθώς όπως ανέφερε, ότι ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της.

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Η Μαρινέλλα που είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο ώρα πριν ξεκινήσει η συναυλία, ανέβηκε κανονικά πάνω στη σκηνή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, δεν άντεξε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, ήταν η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Μαμά και κόρη βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μητέρα και γιαγιά τους αντίστοιχα, χωρίς να περιμένουν τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που ακολούθησε λίγη ώρα μετά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight