STYLE

/

Αγάπη για τα jeans: Outfits με τζιν πινελιές εμπνευσμένα από τις celebrities

Κοινοποίηση
Tweet

Ενημερωθείτε για τα πιο πρόσφατα trends

Ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια που έχει μια γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, τα τζιν ξεχωρίζουν αδιαμφισβήτητα για τη διαχρονικότητα, την πρακτικότητα, αλλά και την ανεπιτήδευτη κομψότητά τους. Γι’ αυτό άλλωστε, τα περισσότερα ρούχα “αγκαλιάζουν” και τη denim πλευρά τους, από παντελόνια και φούστες, μέχρι πουκάμισα και γιλέκα, πράγμα που προσδίδει έναν ανανεωμένο χαρακτήρα στα outfits.

Δε χρειάζεται να “κοιτάξετε” μακριά για να αντιληφθείτε τη μεγάλη τους στυλιστική δύναμη, αφού οι ίδιες οι celebrities αποθεώνουν όλα τα denim κομμάτια και τα αξιοποιούν στις casual, αλλά και τις πιο formal εμφανίσεις τους. Αν λοιπόν θέλετε να πάρετε λίγη έμπνευση για τα επόμενα τζιν σύνολά σας, τότε τα outfits των διασημοτήτων που σας έχουμε συγκεντρώσει σε αυτό το άρθρο, θα αποτελέσουν τον ιδανικό οδηγό!

1.   Baggy jeans με τη Bella Hadid

Ο καιρός που τα skinny jeans ήταν στην επικαιρότητα έχει πια περάσει, κι οι celebrities δείχνουν να διαλέγουν ένα τελείως διαφορετικό “στρατόπεδο”. Πλέον, η άνεση έχει τον πρώτο λόγο στα γυναικεία τζιν, οπότε όλη η προσοχή στρέφεται προς μια πιο relaxed και baggy εφαρμογή. Η Bella Hadid, υπηρετεί άψογα αυτή την αισθητική κι ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει πολλές street style εμφανίσεις της με αυτό το κομμάτι.

Τα φαρδιά jeans, μπορεί να αποτελούν την επιτομή του laid-back ντυσίματος, όμως προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες για τους πιο μοντέρνους στυλιστικούς συνδυασμούς. Όσον αφορά τα μπλουζάκια, η Bella φαίνεται να προτιμά την πιο fitted και cropped εκδοχή τους, μια επιλογή που εξισορροπεί το συνολικό look. Για το τελικό φινίρισμα, τα basic sneakers της τη συνοδεύουν για ακόμα μια φορά, δίνοντας μια χαλαρή και συνάμα άνετη πινελιά στην εμφάνισή της!

https://pin.it/WC8nIcSb0

 

2.   Τζιν φούστα με τη Kendall Jenner

Η Kendall Jenner μας έχει συνηθίσει σε πολλά denim outfits, τα οποία μπορείτε κι εσείς να τα ενσωματώσετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Αρκετά από αυτά τα σύνολα έχουν τη τζιν φούστα ως βασικό τους στοιχείο, η οποία συνδυάζεται εύκολα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Βέβαια, αν θέλετε να “βαδίσετε” στα χνάρια της Kendall, τότε δεν έχετε παρά να τη σετάρετε με τα basic κομμάτια σας.

Η ίδια δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα tank tops, τα οποία δεν “ξεφεύγουν” από τα ασφαλή στυλιστικά όρια. Ένα απλό, μαύρο ή λευκό αμάνικο μπλουζάκι, είναι αρκετό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ενώ για τα παπούτσια, τα loafers σας θα αποτελέσουν την πιο stylish προσθήκη. Τέλος, δε χρειάζεται να προβληματιστείτε ως προς το μήκος της φούστας, αφού η αγορά περιλαμβάνει κάθε version της, από maxi, midi, μέχρι και mini. Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στη σιλουέτα σας και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

https://pin.it/6xUsUnqWh

 

3.   Jean jacket με τη Gigi Hadid

Για εκείνες τις πιο δροσερές ημέρες που ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό πανωφόρι για να συμπληρώσετε το outfit σας, τα jean μπουφάν έρχονται για να σας “λύσουν” τα χέρια. Αυτή η ενδυματολογική επιλογή φαίνεται να κυριαρχεί στα περισσότερα celebrity looks και τα off-duty σύνολα της Gigi Hadid το επιβεβαιώνουν.

Το μοντέλο φανερώνει με τον πιο στυλάτο τρόπο την ευελιξία αυτού του κομματιού και “ξεκλειδώνει” πολλές δυνατότητές του. Από την oversized, μέχρι και την cropped μορφή του, η γοητεία του παραμένει άφθαρτη, οπότε μη διστάσετε να πειραματιστείτε μαζί του. Η Gigi, συνδυάζει το κοντό τζάκετ της με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, δημιουργώντας ένα μοναδικό denim on denim look, το οποίο μπορείτε εύκολα να το υιοθετήσετε. Τελειοποιήστε το σύνολο με ένα strapless κόκκινο μπλουζάκι και ψηλοτάκουνες μπότες στο ίδιο χρώμα, για μία πιο fashion-forward εμφάνιση!

https://pin.it/5KEwzAEQW

 

4.   Τζιν φόρεμα με τη Kylie Jenner

Τα φορέματα μένουν πάντα ανεπηρέαστα από τις τάσεις της μόδας, οπότε γιατί να μην πειραματιστείτε με τα διάφορα σχέδια, χρώματα, αλλά και υφάσματά τους; Η τζιν εκδοχή τους, αποτελεί την ιδανική επιλογή, ειδικά αν θέλετε να ξεφύγετε από την κλασική ποικιλία. Η σύγχρονη θηλυκότητα απογειώνεται με αυτή την ενδυματολογική επιλογή, η οποία προσδίδει μια κομψότητα κι ένα ρομαντισμό που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

Η Kylie Jenner διάλεξε ένα μίντι, μεσάτο κι αέρινο denim dress για τη βόλτα της και το συνδύασε με τις σαγιονάρες της για ένα ακόμα πιο χαλαρό κι άνετο αποτέλεσμα. Αν πάλι αναζητάτε ένα πιο επίσημο, αλλά και συνάμα hot look, τότε ένα denim mini dress, θα σας βολέψει στη στιγμή. Συνδυάστε το με ασορτί, knee-high μπότες, όπως ακριβώς το έκανε κι η Kylie και δώστε στο outfit σας έναν έξτρα δυναμισμό!

https://pin.it/2QuDRl2XW

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα τζιν κομμάτια σας, θα δεχτούν την πιο φρέσκια αντιμετώπιση. Πειραματιστείτε με όλα τα celebrity-inspired looks που σας παραθέσαμε και δώστε άφοβα μερικές τζιν πινελιές στα σύνολά σας!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View