ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: «Γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;» - Ο διευθυντής περιγράφει την επίθεση από τον 14χρονο μαθητή

Κοινοποίηση
Tweet

«Με έριξε κάτω και μου έδωσε γροθιές στο στόμα και τη μύτη» λέει ο διευθυντής Γυμνασίου που ξυλοκοπήθηκε από 14χρονο μαθητή

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε περιέγραψε ο διευθυντής Γυμνασίου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 14χρονο μαθητή του, το πρωί της Παρασκευής  στο Ηράκλειο.

Ο εκπαιδευτικός που δέχθηκε επίθεση από τον μαθητή του Γυμνασίου του μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο Ηρακλείου για εξετάσεις.

 «Ο μαθητής με περίμενε το πρωί στις 08:00 ακριβώς έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό μου, που το πάρκαρα μπροστά, κινήθηκε απειλητικά προς εμένα. Μου είπε “γιατί ενημέρωσες τον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη” και με χτύπησε, με έσπρωξε, με έριξε κάτω, μου έδωσε μια γροθιά στο στόμα, στη μύτη κλπ», τόνισε ο εκπαιδευτικός, που δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radiome 88,4.

«Ευτυχώς και ήταν και πολλοί άνθρωποι εκεί, με βοήθησαν και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα», υπογράμμισε.

«Έχω εκδορές στη δεξιά πλευρά του σώματος και το αριστερό χέρι θεωρούσα ότι το έχω σπάσει, επειδή έχει πρηστεί, αλλά ευτυχώς δεν έχει σπάσει, είναι απλά χτύπημα γερό».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση εναντίον του μαθητή
 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις