ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Νέες αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης - Η «διαμάχη» με τη μαθήτρια που την ξυλοκόπησε

Κοινοποίηση
Tweet

Στο σημείο του ξυλοδαρμού, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, υπήρχε ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια ο οποίος και ακολουθούσε την παρέα που επιτέθηκε στη 14χρονη

Σε κόντρα που είχε ξεσπάσει από τον περασμένο χρόνο μεταξύ του θύματος και συμμαθήτριάς της οφείλεται η επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Υπήρχε καταγγελία για bullying από τους συμμαθητές της, από τον πατέρα της 14χρονης στη διεύθυνση του σχολείου.

Τότε, στην καταγγελία του, ο πατέρας του κοριτσιού είχε αναφέρει και το όνομα της 14χρονης που φέρεται να που πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό του θύματος. Η συγκεκριμένη μαθήτρια απομακρύνθηκε από το σχολείο. Για το εν λόγω ζήτημα φαίνεται, στη συνέχεια, να υπήρξαν και προστριβές με την οικογένειά της.

Ο πατέρας του 14χρονου θύματος, ωστόσο, στις 15/09 γνωστοποίησε στη διεύθυνση του σχολείου ότι δίνονται διαδικτυακά ραντεβού με στόχο την επίθεση στην κόρη του. Το σχολείο δεν προέβη σε καμία προληπτική κίνηση. Στον ξυλοδαρμό του παιδιού φέρεται να εμπλέκονται και μία 16χρονη συμμαθήτριά της, αλλά και μία 14χρονη που φοιτά σε άλλο σχολείο.

«Νεαρός με τατουάζ τους έδινε οδηγίες να τη χτυπήσουν»
Την ίδια στιγμή, ανατριχιάζουν τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, που αντίκρισε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τον ξυλοδαρμό του παιδιού. Στο σημείο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχε ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια ο οποίος και ακολουθούσε την παρέα των παιδιών που επιτέθηκαν στη 14χρονη.

«Φεύγει η κοπέλα που δέρνει, τραβάει την άλλη από το μαλλί και τραβιούνται πιο πέρα. Είχε κάτι μπάζα, την τραβάει προς τα εκεί και πλακώνονται ξανά στο ξύλο. Πέφτουν άλλοι 4-5 πάνω της και την κλωτσάνε. Φώναζαν fight, fight, fight και μετά σταμάτησαν. Σαν να τους έδινε οδηγίες κάποιος», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε πως, «φαινόταν ότι ήταν αυτός που έδινε την κατεύθυνση. Ή πρέπει να είχε σχέση με την κοπέλα ή ο δάσκαλός της που της είχε μάθε πολεμικές τέχνες».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις