ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρινέλλα: «Δεν χάθηκε χρόνος, η ζημιά είχε γίνει», λέει η Ματίνα Παγώνη

φωτο Christmas Theater

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε βιντεο

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα.

Σήμερα (28/9), η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Αρχικά, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε: «Δεν ήταν ευχάριστη εβδομάδα αυτή, ήταν ένα γεγονός που έχει λυπήσει όλους τους Έλληνες. Η Μαρινέλλα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει ο κόσμος, την απολαμβάνει, είναι μία δυνατή γυναίκα και το ξέρουμε όλοι, την έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια, πέρασε και εύκολες και δύσκολες στιγμές στη ζωή της!».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Αυτή την στιγμή δίνει έναν αγώνα ο οργανισμός της. Τα εγκεφαλικά επεισόδια ειδικά τα αιμορραγικά, είναι τα πιο σοβαρά. Τα ισχαιμικά είναι τα πιο ελαφρά. Είναι μια πολύ βαριά κατάσταση, γι αυτό και στα δύο ανακοινωθέντα η λέξη κρίσιμη είναι η σωστή, που πρέπει να μπαίνει. Δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξελιχθεί και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Συνήθως περιμένουμε τα τρία εικοσιτετράωρα και μετά βλέπουμε αν υπάρχει επιπλοκή».

«Πιστεύω ότι βάση των δεδομένων που έχουμε τώρα από την κλινική της κατάσταση, τα πράγματα είναι σταθερά. Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι για οποιονδήποτε άρρωστο. Όπως επίσης το ότι δεν είναι διασωληνωμένη», σημείωσε.

«Η ζημιά είχε γίνει»
Ακόμα, η Ματίνα Παγώνη είπε πως: «Το αρνητικό είναι ότι στα εγκεφαλικά, ειδικά στα αιμορραγικά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ηλικία. Όσο μεγαλύτερα είναι τα άτομα, τόσο ο οργανισμός δεν ανταποκρίνεται γρήγορα και εύκολα».

«Πρέπει να περιμένουμε, αυτά τα εικοσιτετράωρα ζητάμε σταθερότητα και τα επόμενα θέλουμε να δούμε απεικονιστικά αν το αιμάτωμα απορροφάται», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν χάθηκε χρόνος και να σας πω και κάτι άλλο, επειδή έγινε μία συζήτηση και δεν μου άρεσε καθόλου. Το ασθενοφόρο έκανε λέει σαράντα λεπτά, δεν ζούμε με ένα ασθενοφόρο δίπλα μας όλοι. Το ασθενοφόρο πήγε, την πήρε, ήταν ο γιατρός της, πήγε στο νοσοκομείο που ήταν ο γιατρός της, σωστές κινήσεις! Τώρα αν το ασθενοφόρο έκανε σαράντα ή τριανταπέντε λεπτά… Η ζημιά είχε γίνει, σας το λέω απλά. Τώρα για πέντε ή δέκα λεπτά, η εξέλιξη ήταν ίδια».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις