SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς η Παρασκευή Κερασιώτη

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε βιντεο

Η εξέλιξη του Survivor φέρνει νέες ανατροπές, όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής, το οποίο προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι εξελίξεις αιφνιδίασαν τόσο την κίτρινη όσο και την πράσινη ομάδα, οι οποίες δεν μπορούσαν να προβλέψουν τη σημαντική απώλεια που θα ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο αυτό, η Παρασκευή Κερασιώτη αιφνιδίασε τους συμπαίκτες της, κάνοντας μια αναπάντεχη δήλωση λίγο πριν την έναρξη του κρίσιμου αγωνίσματος ομαδικής ασυλίας.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ καλά αλλά χθες δεν ένιωθα και πάρα πολύ καλά, οπότε χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Νομίζω πως έχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες εδώ και λίγες ημέρες ότι δεν είμαι και πάρα πολύ καλά. Για δικούς μου, προσωπικούς, λόγους θα χρειαστεί να σταματήσω και να γυρίσω πίσω».

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάτι δικό μου προσωπικό δεν με αφήνει να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι. Οπότε σήμερα θα χαιρετήσω όλους τους παίκτες και θα τους περιμένω έξω» τόνισε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

«Η Παρασκευή ένιωσε ότι ξεπέρασε τα όρια της, μίλησε φυσικά μίλησε και με το ιατρικό team και με την παραγωγή. Η παραγωγή είναι απολύτως σύμφωνη 100% με την απόφασης, είμαστε κάθετοι στο ότι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε ούτε τη σωματική ούτε την ψυχική υγεία κανενός. Κανείς δεν αναγκάζεται να μείνει εδώ με το ζόρι. Η Παρασκευή λοιπόν, από τη στιγμή που είναι καλύτερο γι’ αυτήν να είναι εκτός παιχνιδιού, αυτή τη στιγμή αποχωρεί από το Survivor» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιανός για να ξεσπάσει σε κλάματα τόσο η ίδια η παίκτρια όσο και τα περισσότερα μέλη της κίτρινης ομάδας του Survivor αποχωρώντας από την παραλία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight