SPOTLIGHT

/

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ χορεύουν τη «Δραπετσώνα» στο pre-wedding party τους

Κοινοποίηση
Tweet

Σήμερα ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών - Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά

Δεκάδες είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media από το χθεσινό pre wedding party της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας, και του μέλλοντος συζύγου της, Μάθιου Κούμαρ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου.

Σ' αυτές, αποτυπώνονται οι μοναδικές στιγμές ευτυχίας που έζησε το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι, παρέα με τους υψηλούς προσκεκλημένους του.

Σε ένα βίντεο, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί να χορεύει το τραγούδι «Δραπετσώνα» που έχει συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης και έχει γράψει ο Τάσος Λειβαδίτης. Τη στιγμή του χορού της οι προσκεκλημένοι δεν σταματούν να τους χειροκροτούν.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε το πάρτι με κάθε επισημότητα και με τη συντροφιά 250 συγγενών και καλών φίλων, γαλαζοαίματων και μη.

Επρόκειτο για ένα καθιστό δείπνο με μουσική. Ο χώρος παραχωρήθηκε έναντι αντίτιμου στην τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και μάλιστα με μια πολύ σοβαρή υποχρέωση. Να καλύψει η οικογένεια με δικά της έξοδα την συντήρηση των κήπων του μουσείου (με ανανέωση φυτών και συντήρηση του εξοπλισμού).

Μέλη βασιλικών οικογενειών και ξένοι δημοσιογράφοι κατέφθασαν στη χώρα μας για τρεις ημέρες με το βλέμμα του ξένου τύπου να έχει πέσει κυρίως σε γάμο και γαμήλιο δείπνο όπου τα haute couture ενδύματα θα έχουν την τιμητική τους. Σημειώνεται ότι την Κυρικαή, θα παρατεθεί από τους νεόνυμφους αποχαιρετιστήριο brunch για όλους τους καλεσμένους, και πάλι στο One & Only Aesthesis.

Σημειώνεται πάντως, πως έξω από το Βυζαντινό Μουσείο, χθες, μικρή ομάδα συγκεντρωμένων διαμαρτυρήθηκε για την παραχώρηση του χώρου στην τέως βασιλική οικογένεια, κρατώντας πλακάτ και πανό. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Στο χθες το πρωί, η τέως βασιλική οικογένεια μετέβη, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου:

Σήμερα ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών

Η τέως βασιλική οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ ο οποίος θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Ακόμα, η ανακοίνωση τονίζει ότι η απόφαση του ζευγαριού να τελέσει τον γάμο του στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα.

Το νυφικό θα είναι μια δημιουργία του oίκου Celia Krithatiori, ενώ ο Παύλος είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την αδελφή του στην εκκλησία. Οι βέρες έχουν παραγγελθεί από τον οίκο κοσμημάτων “Vourakis”, η νυφική ανθοδέσμη από το Studio 7, ενώ οι μπομπονιέρες - το πιθανότερο είναι ότι θα φτάσουν από το εξωτερικό.

Η γαμήλια δεξίωση θα είναι πλημμυρισμένη από λουλούδια και πορσελάνινα σερβίτσια. Το ξενοδοχείο One & Only στην Αθηναϊκή Ριβιέρα έχει φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί τους υψηλούς καλεσμένους. Κάτω από αυστηρό σεκιούριτι θα δοθεί εκεί το wedding dinner.

πηγη protothema

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight