ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Στην τροφή του σκύλου έκρυβε πάνω από μισό κιλό ηρωίνης

Κοινοποίηση
Tweet

Συνελήφθη 60χρονος Έλληνας

Μέσα στην σακούλα με την ξηρά τροφή του σκύλου του έκρυβε περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης που θα διέθετε στα στέκια χρηστών στην Αμαλιάδα και τις περιοχές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τις παράνομες δραστηριότητές του και έκαναν έρευνα στην κατοικία του στα Λεχαινά , το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκαν στο υπόγειο την σακούλα με την ξηρά τροφή, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο 60χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή.

 

Κρύπτη με ηρωίνη σε αυτοκίνητο

Στο καπό του οχήματος που οδηγούσε είχε κρύψει μια συσκευασία με 18,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, το απόγευμα της Παρασκευής. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε χαρακτήρα δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις