MORE SPORTS

/

Έκρηξη Πατρών: Χρυσό μετάλλιο ο αθλητής της Σωτήρης Μιχόπουλος στο G1 πρωτάθλημα της Αλβανίας

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Μιχόπουλος πανηγύρισε το 2ο διαδοχικό του χρυσό μετάλλιο της νέας σεζόν αφού είχε προηγηθεί το πρώτο σκαλί του βάθρου στο πρωτάθλημα της Λετονίας

Σπουδαία διάκριση για την Έκρηξη αλλά και για τον Σωτήρη Μιχόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον πρωταθλητή του συλλόγου μας Σωτήρη Μιχόπουλο ο οποίος πανηγύρισε το χρυσό μεταλλιο του στο G1 πρωτάθλημα της Αλβανίας όπου και βρέθηκε στην κατηγορία των Ανδρών +87κιλά.

Το 2ο σερί χρυσό μεταλλιο της νέας σεζόν για τον πρωταθλητή μας αφού και πριν 2 εβδομάδες κατέκτησε την αντίστοιχη θέση στο πρωτάθλημα της Λετονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες του ήταν εξαιρετικοί με πρώτο αντίπαλο Γάλλο αθλητή, δεύτερο Κύπριο αθλητή και τρίτο και σημαντικότερο Σκοπιανό αθλητή πρώην ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ!!

Αυτή η θέση αυτόματα τον κατέταξε τον μοναδικό Έλληνα αθλητή στο συγκεκριμένο τουρνουά με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών.

Δίπλα του γεμάτος χαρά και περηφάνια ο προπονητής του συλλόγου Αντώνης Αντωνακόπουλος που υπόσχεται μια δυνατή σεζόν γεμάτη μετάλλια μιας και είμαστε μόνο στην αρχή!!

Περήφανος βέβαια και ο έτερος προπονητής μας Σπύρος Ραμαντάνης ο οποίος σε κάθε πρωτάθλημα συμβάλλει θετικά για το αποτέλεσμα!!!

‼️Συγχαρητήρια‼️

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports