ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: Βιασμό του 5χρονου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

φωτο αρχείου

Κοινοποίηση
Tweet

Σήμερα Δευτέρα (30.9.2024) δικάζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι έξι συλληφθέντες για την κακοποίηση του παιδιού μέσα στο νηπιαγωγείο

Τις καταγγελίες της οικογένειας για σεξουαλική κακοποίηση του 5χρονου παιδιού τους φένεται να επιβεβαιώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, o ιατροδικαστής στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την εξέταση του 5χρονου, που φοιτά σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, από ιατροδικαστή, προκύπτει ότι στο σώμα του παιδιού βρέθηκαν σημάδια από χέρι ή κάποιο αντικείμενο (μολύβι), το οποίο δημιούργησε κακώσεις.

Πρόκειται δηλαδή για γενική εικόνα παιδιού που έχει υποστεί κακοποίηση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ανδρικό μόριο έχει αποκλειστεί.

Σήμερα Δευτέρα (30.9.2024) δικάζονται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι έξι συλληφθέντες για την κακοποίηση του παιδιού μέσα στο νηπιαγωγείο. 

Πρόκειται για δύο νηπιαγωγούς και τέσσερις γονείς. Οι νηπιαγωγοί κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Και οι έξι θα ζητήσουν αναβολή της διαδικασίας, καθώς σήμερα παρέλαβαν τον φάκελο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ εκπαιδευτικοί του νομού Έβρου συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο, ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο συναδέλφους τους.

Το χρονικό
Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το παιδί επιστρέφοντας από το σχολείο την Πέμπτη ένιωσε αδιαθεσία και εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έγιναν στο νηπιαγωγείο. 

Ο 5χρονος είπε πως δύο συμμαθητές τους τον έβαλαν κάτω την ώρα του διαλείμματος και τον κακοποίησαν.

Ο πατέρας κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ότι το παιδί του υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.

Το παιδί μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να υποβληθεί σε σχετική ιατρική πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή.

 

πηγή newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις