ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα 13,8% πάνω ο Άραξος σε σχέση με πέρυσι- Στις 27/10 η τελευταία πτήση

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
konstantina_andriopoulou@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Σημαντική είναι η συμβολή του Αράξου και στις αεροδιακομιδές

Αύξηση στην επιβατική κίνηση παρουσιάζει, τη φετινή σεζόν, το αεροδρόμιο του Αράξου, με το ποσοστό μέχρι στιγμής, να είναι στο 13,8% πάνω σε σχέση, με την αντίστοιχη περσινή.

Η τελευταία πτήση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου.

 «Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τη σεζόν, ωστόσο η εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα είναι ότι πήγαμε πολύ καλά», λέει thebest.gr o Αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας.  «Φέτος είχαμε και κάποιες πτήσεις από Ρουμανία που τα τελευταία χρόνια, δεν τις είχαμε, ενώ υπήρξε αύξηση στην κίνηση από χώρες της Βαλτικής, δηλαδή Λετονία και Λιθουανία.  Επίσης, ήρθαν και από το Ισραήλ, που λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, δεν το περιμέναμε,  με τις πτήσεις από εκεί να σταματούν τώρα τέλος Σεπτεμβρίου. Βεβαία, σταθερά είχαμε πτήσεις από Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία με την κίνηση από αυτές τις χώρες να είναι πολύ αυξημένη».

Σύμφωνα, με τον κ. Γκουβίτσα, σημαντική είναι η συμβολή του Αράξου στις αεροδιακομιδές, που γίνονται κυρίως από τα νησιά του Ιονίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. «Μόνο την τελευταία εβδομάδα, είχαμε τρεις αεροδιακομιδές, με ασθενείς από την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο. Θα είμαστε πάντα εδώ πιστοί στο καθήκον και στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας». Να αναφέρουμε, ότι δεν είναι λίγες οι φορές το αεροδρόμιο του Αράξου συμβάλει στην μεταφορά μοσχευμάτων σε ειδικά κέντρα του εξωτερικού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις