ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ Αχαΐας: Στην τελική ευθεία για τις κάλπες- Στόχος να ψηφίσουν πάνω από 12.000 άτομα

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
konstantina_andriopoulou@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Σε εντατικούς ρυθμούς η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων για την προεδρία

Στην τελική ευθεία για τον πρώτο γύρο εκλογών της 6ης Οκτωβρίου, βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ με τους διεκδικητές της ηγεσίας να συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προεκλογική τους δραστηριότητα προχωρώντας μεταξύ άλλων και σε κεντρικές ομιλίες.

Την πόλη της Πάτρας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή Αχαΐας, έχουν ήδη επισκεφτεί ο Χάρης Δούκας, ο οποίος μίλησε χθες σε μεγάλη συγκέντρωση στο Royal, η Άννα Διαμαντοπούλου την περασμένη εβδομάδα, ενώ νωρίτερα ομιλίες πραγματοποίησαν ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Σε ό, τι αφορά, τον Παύλο Γερουλάνο, την Παρασκευή θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «My Way» στις 7.30 το απόγευμα. Να σημειωθεί, ότι είναι η τρίτη φορά που εντός δυο μηνών, που ο κ. Γερουλάνος, θα βρεθεί στην Αχαΐα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, θα κλείσει την Πάτρα, την προεκλογική του εκστρατεία, το Σάββατο το απόγευμα, χωρίς ακόμα να έχει «κλείσει» ο χώρος και η ώρα της ομιλίας.

Μιλώντας, στο thebest.gr ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Νίκος Μοίραλης, ενόψει της 6ης Οκτωβρίου, ανέφερε: «Στο νομό, στις προηγούμενες εσωκομματικές είχαν ψηφίσει 12.000 άτομα και τώρα κινούμαστε στο να μπορέσουμε να «τραβήξουμε» σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Να θυμίσω, όμως, ότι στις προηγούμενες εκλογές, υποψήφιοι για την προεδρία ήταν δυο Αχαιοί, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ φέτος δεν υπάρχει κανένας, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε καμία εκτίμηση για τη συμμετοχή. Προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο». 

Πού θα στηθούν οι κάλπες στην Αχαΐα

Στο νομό Αχαΐας θα στηθούν 27 κάλπες -τέσσερις περισσότερες από το 2021- σε 14 περιοχές.

Συγκριμένα, στην Αιγιάλεια, θα στηθεί μια κάλπη στην Ακράτα και τρείς στο «Αλέκος Μέγαρης» στο Αίγιο, στα Καλάβρυτα στο ΚΕΠ μια κάλπη, όπως μια θα  είναι και στις περιοχές της Κλειτορίας, της Χαλανδρίτσας και του Σταυροδρομίου. Στην Δυτική Αχαΐα, θα στηθεί μια κάλπη στα Σαγέικα και δυο στην Κάτω Αχαΐα (Δημαρχείο ή «Μελίνα Μερκούρη»). Στην Πάτρα, κάλπες θα υπάρχουν, δυο στην Οβρυά, στα γραφεία του παλιού κοινοτικού διαμερίσματος, στα Ζαρουχλέικα θα μπουν τρεις κάλπες, στο παλιό κοινοτικό διαμέρισμα, στο 2ο Γυμνάσιο (Τριών Ναυάρχων) θα στηθούν τέσσερις κάλπες από τρεις που ήταν το 2021, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο (Ρήγα Φεραίου και Σατωβριάνδου) θα υπάρχουν τέσσερις κάλπες, στο Αρκτικό Διαμέρισμα θα στηθεί μια κάλπη και στο Ρίο θα μπουν δυο κάλπες, στο πρώην Δημαρχείο.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις