ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη οι δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές στο Σιδάρι

Κοινοποίηση
Tweet

Πήγε η μία να βοηθήσει την άλλη και πνίγηκαν

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Κέρκυρα για μέλη οικογένειας Ουκρανών, αφού μια μητέρα 72 ετών και η 32χρονη κόρη της πνίγηκαν ενώ κολυμπούσαν στην παραλία Αποτρυπητή.

Οι δύο γυναίκες, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από την Πυροσβεστική, το πρωί της Δευτέρας (30/09). Σύμφωνα με πληροφορίες από το enimerosi.com, η μία πήγε να βοηθήσει την άλλη που κολυμπούσε στο σημείο και δεν τα κατάφερε καμία από τις δύο.

 Κατά την ίδια πηγή, στη διάσωσή τους ενεπλάκη κι άλλος ένας, αλλοδαπός κολυμβητής, που δεν μπόρεσε να τις σώσει αφού ήταν πλέον αργά. Ο ίδιος βγήκε στην παραλία σώος.

 Επιπλέον, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το τραγικό γεγονός αποδίδεται στη θαλασσοταραχή που επικρατεί στο σημείο το οποίο είναι εκτεθειμένο στους βόρειους ανέμους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έπνεαν άνεμοι πέντε μποφόρ.

Τέλος, οι δύο γυναίκες, όταν κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν κάλεσαν το 112 και το Λιμενικό δηλώνοντας ότι βρίσκονται σε δυσχερή θέση στη θάλασσα. Οι δύο έμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής και αναγνωρίστηκαν από το βραχιολάκι στον καρπό τους.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις