ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Φινάλε για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με μουσική, τραγούδι και χορό

Κοινοποίηση
Tweet

Στον αίθριο χώρο των «Παλαιών Σφαγείων» της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων, το βράδυ της Κυριακής 29-9

Οι τίτλοι τέλους για το φετινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου έπεσαν και τυπικά το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024 στον αίθριο χώρο των «Παλαιών Σφαγείων» της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων, με την πραγματοποίηση ενός ξεχωριστού λαϊκού γλεντιού.

Στο γλέντι κυριάρχησε ο αυθορμητισμός, το κέφι, η μουσική και ο χορός ως επιστέγασμα του μεγαλείου της ερασιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης που για περισσότερο από τρείς (3) μήνες αποτέλεσε για φέτος την κινητήρια δύναμη της ενότητας που τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Το μουσικό σχήμα «Μινόρε παράπονο» συντρόφευσε για δύο και πλέον ώρες τα μέλη των ερασιτεχνικών θιάσων και τους δεκάδες φίλους του ερασιτεχνικού θεάτρου που έδωσαν το παρών στην αποχαιρετιστήρια για το θεσμό βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου  της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, του αντιδημάρχου Πολιτισμού Αποστόλη Αγγελή, δημοτικών - διαμερισματικών συμβούλων, προέδρων και μελών πολιτιστικών συλλόγων.

Την εκδήλωση συντόνισαν και παρουσίασαν η δημοτική σύμβουλος και μέλος της πολιτιστικής επιτροπής Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου και το μέλος της Επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κώστας Τζουραμάνης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής παρέδωσαν στους ερασιτεχνικούς θιάσους αναμνηστικά δώρα καθώς η βραδιά ήταν αφιερωμένη στις ερασιτεχνικές ομάδες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Αναμνηστικά δώρα έδωσαν επίσης η κ. Καλλιμάνη - Γεωργιτσοπούλου και ο κ. Τζουραμάνης.

Η είσοδος στη συναυλία ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture