ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: «Το έκανα από μαγκιά» ομολόγησε ο 18χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου

Κοινοποίηση
Tweet

Ο 18χρονος κατηγορείται ότι μαζί με φίλους του τον ξυλοκόπησαν αναγκάζοντάς τον να ομολογήσει ότι δήθεν βίασε μία ανήλικη

Συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών που μετέτρεψε σε παροχή κοινωφελούς εργασίας, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 18χρονο, για το νέο περιστατικό ανήλικης βίας στην Καλαμαριά. Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον ξυλοδαρμό του, η παρέα τον ανάγκασε να πει ότι δήθεν βίασε μία 14χρονη ενώ τον βιντεοσκοπούσαν.

Στην απολογία ανέφερε ότι το έκανε «από μαγκιά». «Είχα στο μυαλό μου ότι επειδή το είπε η κοπέλα θα είναι αλήθεια» ανέφερε για τον υποτιθέμενο βιασμό της ανήλικης. Παράλληλα πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εμπλακεί στο περιστατικό και ανέφερε ότι το «πάθημα μού έγινε μάθημα».

Στη συνέχεια ο 18χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και ο εισαγγελέας στη συνέχεια συναίνεσε να μετατραπεί η ποινή σε παροχή κοινωφελούς εργασίας. «Δεν δείξατε να αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα των πράξεών σας. Εμείς εδώ επιβάλουμε ποινές, ανθρώπινες ζωές δεν φτιάχνουμε. Εάν η ζωή σας φτιάξει αυτό εξαρτάται από σας. Έχουν τελειώσει ο μπαμπάς, η μαμά, ο καθηγητής. Εάν δεν κάνετε κάτι η ζωή σας θα πάει στράφι,» ανέφερε η πρόεδρος του Δικαστηρίου.

thestival.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις