ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρητικιά γιαγιά γέννησε το εγγονάκι της! Έγινε παρένθετη μητέρα για την κόρη της- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Έγινε παρένθετη μητέρα για χάρη της κόρη της και του εγγονού της

Το θαύμα της γέννησης ενός βρέφους 3.500 γραμμαρίων έζησε για μία ακόμη φορά μία γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία έγινε παρένθετη μητέρα στο παιδί της κόρης της και…γέννησε το εγγόνι της!

Η κόρη ζει στην Αθήνα, η μητέρα – γιαγιά στην Κρήτη.

Απογοητευμένες και διστακτικές στην αρχή επισκέφτηκαν τον γυναικολόγο Αναπαραγωγής – Μαιευτήρα Αλέξανδρο Ζερβάκη προκειμένου να κάνουν το όνειρο τους πράξη.

Είχαν ήδη προσπαθήσει και δεν τα είχαν καταφέρει και ο χρόνος πίεζε.

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβάκη έπρεπε να «καταστρωθεί πλάνο» καθώς η «γιαγιά-παρένθετη» χρειαζόταν αρκετές διορθωτικές παρεμβάσεις για να είναι ικανή να κυοφορήσει . Έξτρα δυσκολίες : η προϋπάρχουσα υπέρταση της, η ηλικία και τα αυστηρά νομικά πλαίσια.

 


 
«2 χρόνια πήρε η προετοιμασία ,επεμβάσεις ,εξετάσεις, επιτροπές για εγκρίσεις απ την Εθνική Αρχή Υπογονιμότητας , απογοητεύσεις. Τα γονιμοποιημένα ωάρια απ την κόρη και τον γαμπρό περίμεναν υπομονετικά.
* 1η εμβρυομεταφορά : απέτυχε !! Δύσκολα σηκωθήκαμε .
2η εμβρυομεταφορά, 2 μήνες πριν λήξει οριστικά η άδεια για τελευταία εμβρυομεταφορά ήταν Επιτυχής » αναφέρει ο Μαιευτήρας κ. Ζερβάκης.

«Η κύηση ήταν υψηλού κινδύνου όμως η θέληση ήταν μεγαλύτερη και η υπομονή ιώβεια» σύμφωνα με τον ίδιο.

Η 55χρονη γυναίκα ήταν σύμφωνα με τον γυναικολόγο θηλυκός στρατιώτης! Όλα πήγαν περίφημα.Ένα πανέμορφο αγοράκι ήρθε στον κόσμο 3500 gr.

«30 χρόνια περίμενα και φοβόμουν αυτή τη στιγμή» είπε μετά τη γέννα η γυναίκα-ήρωας στον γιατρό της, που έκανε τα πάντα για το παιδί της πρωτίστως και δευτερευόντως για το εγγόνι της !!! «Απλα χαμογέλασα ! Δεν χωρούσα στην ευτυχία ! Να είστε πάντα καλά …..Να το χαίρεστε» δήλωσε ο γιατρός.

πηγη patris.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις