ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ατρόμητος Πατρών: Παραιτήθηκε ο Σάκης Πεφάνης

Κοινοποίηση
Tweet

Παρελθόν αποτελεί ο Σάκης Πεφάνης από τους "πορτοκαλί" καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση η οποία την αποδέχτηκε

Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα του Ατρομήτου.

Με την ομάδα των Ζαρουχλεΐκων κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας καθώς και το Σούπερ Καπ.

Η ανάρτηση του Σάκη Πεφάνη: 

"Όλα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος. Μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Super Cup έφθασε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα του Ατρομήτου κρατώντας μόνο τις ευχάριστες στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα σ’ αυτή την διαδρομή και να ευχηθώ η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της".

Η ανακοίνωση των "πορτοκαλί":

Το "Δ.Σ. Του Ατρομήτου Πατρών" κάνει δεκτή την παραίτηση του Σάκη Πεφάνη και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας . Ένας Ακέραιος άνθρωπος και έμπειρος coach που κοσμεί τον χώρο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου. Σε αυτόν τον σχεδόν ενάμιση χρόνο συνεργασίας ζήσαμε πολλές και ιδιαίτερες στιγμές. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του super cup σαν στιγμές θα παραμείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη του κάθε φιλάθλου της πορτοκαλί οικογένειας. Coach σε ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά σου στον σύλλογο και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα .

Εις το επανιδείν

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports