CINEFIL

/

Ελληνικό box office: Συνεχίζεται η κυριαρχία του "Εγώ ο Απαισιότατος 4" και του "Τελειώνει με Εμάς"

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Η κατάσταση ωστόσο αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες μέρες αφού από την Τετάρτη 2-10 ξεκινά η προβολή του πολυδιαφημισμένου "Joker: Τρέλα για Δύο"

Στο εγχώριο κινηματογραφικό box office συνεχίζει την πρωτοκαθεδρία του το παιδικό ανιμέισον «Εγώ ο Απαισιότατος 4» που πλέον σε 7 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 320.000 εισιτήρια ενώ οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 954,1 εκατ. δολάρια.

Το «Εγώ ο Απαισιότατος 4» συνεχίζει την προβολή του και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε. Επίσης συνεχίζει να πηγαίνει θαυμάσια το κοινωνικό & συγκινητικό φιλμ «Τελειώνει με Εμάς» με την Μπλείκ Λάιβλι που έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα - μπεστ σέλερ της Κόλιν Χούβερ. Η συγκεκριμένη ταινία στην 5η εβδομάδα προβολής της έχει φτάσει πανελλαδικά τα 162.000 εισιτήρια ενώ παγκοσμίως οι εισπράξεις είναι στα 340,5 εκατ. δολάρια.

Από τις νέες ταινίες η μόνη που κάπως κινήθηκε ήταν το φιλμ «Ραντεβού μ' Εναν Serial Killer» της Άννα Κέντρικ με την ίδια να πρωταγωνιστεί που έκοψε σε 31 αίθουσες πανελλαδικά, 3.474 εισιτήρια (το φιλμ παίζεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε). Την ίδια ώρα το φιλμ τρόμου «Κραυγή Σιωπής- Speak No Evil» με τον Τζέιμς ΜακΑβόι που επίσης προβάλλεται στην Πάτρα, σε 2 εβδομάδες έχει φτάσει τα σχεδόν 22.000 εισιτήρια ενώ παγκοσμίως σε 3 εβδομάδες οι εισπράξεις έχουν φτάσει τα 58 εκατ. δολάρια.

Από τα άλλα νέα φιλμ το «ΦοβάμΑΙ – AfrΑΙd» του Κρις Γουάιτζ που έχει να κάνει με τους φόβους της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης, έκοψε σε 46 αίθουσες πανελλαδικά, 2.862 εισιτήρια (προβάλλεται και στην Πάτρα) και το παιδικό «Γάτος Δεκάψυχος -10 Lives» του βετεράνου Κρίστοφερ Τζένκινς, σε 78 αίθουσες πανελλαδικά, πλησίασε το 4ήμερο της πρεμιέρας του 26-29/9/2024, τα 6.000 εισιτήρια (έκοψε για την ακρίβεια 5.828 εισιτήρια).

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένουμε το νέο φιλμ “Joker” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς με τίτλο «Joker: Τρέλα για Δύο» με την Lady Gaga και τοn Χοακίν Φίνιξ και πώς θα πάει στο box office. Η ταινία που αναμένεται να αποτελέσει μεγάλη εμπορική επιτυχία, ξεκινά προβολές (και στην Πάτρα) την Τετάρτη 2-10 σε preview και από την Πέμπτη 3-10-2024 θα παίζεται κανονικά.

«ΦοβάμΑΙ».

Η Άννα Κέντρικ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil