ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Κλιντ Ίστγουντ για το νέο του φιλμ: «Είχα μία δυνατή ιστορία και πίστευα πως θα γινόταν καλή ταινία»

Κοινοποίηση
Tweet

Τίτλος του «Juror #2» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ - Βγαίνει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου 2024

Ο παλαίμαχος Χολιγουντιανός σταρ Κλιντ Ίστγουντ - Clint Eastwood παραμένει δυναμικά στις καλλιτεχνικές επάλξεις παρά τα 93 του χρόνια και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους αναρίθμητους θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

Ο αγαπητός Αμερικανός καλλιτέχνης, τιμημένος με 2 βραβεία Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, έδωσε στη δημοσιότητα μία μικρή γεύση από τη νέα του δραματική ταινία γεμάτη ηθικά διλήμματα με τίτλο «Juror #2» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Νίκολας Χουλτ - Nicholas Hoult.

«Αυτή είναι μια ταινία που θα ήθελα να δω και που νομίζω ότι θα αρέσει σε πολλούς ανθρώπους. Εξετάζει τις γκρίζες ζώνες ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο των καθημερινών καταστάσεων και σε κάνει να αποφασίσεις για τον εαυτό σου» ανέφερε σε δήλωσή του στο περιοδικό PEOPLE, ο εμβληματικός σταρ και σκηνοθέτης.

Πρόσθεσε ότι ξεκίνησε με ένα «καλό σενάριο» από τον Τζόναθαν Έιμπραμς (Jonathan Abrams) και μια «δυνατή ιστορία που πίστευε ότι θα γινόταν μια καλή ταινία».

«Με ιντριγκάρει πραγματικά όταν μια ιστορία βάζει έναν χαρακτήρα σε ένα ηθικό δίλημμα, και αυτό είναι ένα δίλημμα στο οποίο όλοι θα μπορούσαμε να φανταστούμε τον εαυτό μας ή να σχετιστούμε με κάποιον τρόπο» πρόσθεσε.

Το καστ αστέρων της ταινίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκτός του 34χρονου Νίκολας Χουλτ που πέρυσι τον είδαμε στην ταινία «Ρένφιλντ», την Τόνι Κολέτ (Toni Collette), την Ζόι Ντατς (Zoey Deutch), τον Κίφερ Σάδερλαντ (Kiefer Sutherland) και τον Τζ. Κ. Σίμονς (J. K. Simmons), τιμημένο με Όσκαρ β’ ανδρικού για το φιλμ «Whiplash».

Το δραματικό δικαστικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Ίστγουντ προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες την 1η Νοεμβρίου 2024 ενώ αναμένεται να έρθει για προβολή και στη χώρα μας.

Οι πιο πρόσφατες ταινίες του Ίστγουντ ήταν "Το Βαποράκι" το 2018, το "Cry Macho" το 2021 και «Η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» το 2019.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture