ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Προφυλακιστέα η 49χρονη για τη δολοφονία του συζύγου της

Κοινοποίηση
Tweet

«Τον σκότωσα γιατί αποπειράθηκε να με βιάσει. Ήταν για χρόνια βίαιος και συνεχώς με χτυπούσε», φέρεται να υποστήριξε κατά την ομολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 68χρονου συζύγου της στην Κέρκυρα.

Η 49χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα, μετά από την σχεδόν 4ωρη απολογία της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δεν ήθελε να σκοτώσει τον σύζυγό της και βρίσκονταν σε άμυνα.

Σημειώνεται πως στους αστυνομικούς η κατηγορούμενη είχε ομολογήσει πως «τον σκότωσα γιατί αποπειράθηκε να με βιάσει. Ήταν για χρόνια βίαιος και συνεχώς με χτυπούσε». Και σήμερα επανέλαβε πως το βράδυ του Σαββάτου, όπου και σημειώθηκε η δολοφονία στην Κέρκυρα, δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον 68χρονο.

Στη συνέχεια τον μαχαίρωσε για να σωθεί. Την ίδια ώρα η 11χρονη κόρη τους, που ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία μετά τη δολοφονία του πατέρα της, φιλοξενείται σε φιλική οικογένεια και κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρακολουθείτε καθημερινά από παιδοψυχολόγο.

 Τέλος, σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις