ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απεργία πείνας αρχίζει ο παλαιοχριστιανός – "Δεν αφήνουν την μητέρα να θηλάσει το μωρό", λέει

Κοινοποίηση
Tweet

"Δεν την αφήνουν να δει το νεογέννητο", αναφέρει

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αυτοαποκαλούμενος και ως παλαιοχριστιανός, ανακοίνωσε πως ξεκινάει απεργία πείνας, μιας και οι αρχές δεν του επιτρέπουν να δει τα παιδιά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικά 24ώρα, ο παλαιοχριστιανός μαζί με την σύζυγό του είχαν συλληφθεί για την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους τους. Το μωρό του ζευγαριού παραμένει στο νοσοκομείο "Μητέρα", ενώ οι γονείς απαγορεύεται να το πλησιάζουν λόγω σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από την Κορινθία ανέφερε πως αίτημά τους είναι να τους αφήσουν να βλέπουν το μωρό τους και να μπορεί η σύζυγός του να πηγαίνει να το θηλάζει.

"Δεν αφήνουν την σύζυγό μου να θηλάσει. Δεν την αφήνουν να δει το νεογέννητο. Ο δικηγόρος μου δίνει μάχη στην εισαγγελία. Τα παιδιά μας στο "Παίδων” φυλάσσονται σε ένα δωμάτιο με κάγκελα από αστυνομικούς, τα μάτια τους είναι πρησμένα από το κλάμα", είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ύστερα από εισαγγελική παραγγελία απαγορεύτηκε στους παλαιοχριστιανούς να πάρουν το μωρό τους μετά τη γέννα, καθώς διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες.

"Ο Μανώλης δεν έχει πλέον την ζωή που νόμιζε ο κόσμος ότι ήταν ακατάλληλη για τα τέκνα", ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή και πρόσθεσε: "Πρέπει να επανενωθεί αυτή η οικογένεια".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις