SPOTLIGHT

/

Απαράδεκτοι: Ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε ένα ξεκαρδιστικό reunion!

Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στην «Ταράτσα του Φοίβου»

Οι «Απαράδεκτοι» είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες αλλά και αγαπητές σειρές που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιάννης Μπέζος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου υπήρξαν βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, με την καριέρα τους να ανθίζει μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες τους ως Γιάννης και Δήμητρα αντίστοιχα.

 

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι, έκαναν ένα άτυπο reunion αναπολώντας τις στιγμές από την επιτυχημένη σειρά σε ένα καναπέ με αφορμή την εμφάνιση τους στην «Ταράτσα του Φοίβου» στο Θέατρο Άλσος με τους Φοίβο Δεληβοριά και Θανάση Αλευρά.

Χαρακτηριστικά ο διάλογος τους ήταν ο εξής: «Να σου πω κάτι, Γιάννη, να σε ρωτήσω κάτι και μην παρεξηγηθείς, γιατί είσαι και πολύ ευαίσθητος και δεν ξέρω πώς να μιλήσω… εσύ είσαι ακόμα γκέι;», ρωτάει η Δήμητρα Παπαδοπούλου τον συμπρωταγωνιστή της, με τον οποίο κάθεται στον καναπέ του σαλονιού.

«Βέβαια! Αλλά πολύ πιο απελευθερωμένος! Καμία σχέση με πριν!», απαντά ο Γιάννης Μπέζος με το χαρακτηριστικό ύφος του θρυλικού του ρόλου και προσθέτει: «Να σε ρωτήσω όμως κι εγώ κάτι και μην παρεξηγηθείς. Εσύ είσαι ακόμα τόσο ηλίθια;», με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να βάζει τα κλάματα όπως έκανε και τότε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight