ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: Η αγκαλιά με ασθενή με καρκίνο

Κοινοποίηση
Tweet

Με μία έφηβη η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο συναντήθηκε στο Παλάτι του Ουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον

Με μία έφηβη η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο συναντήθηκε στο Παλάτι του Ουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενημερώθηκε για την κατάσταση της 16χρονης φωτογράφου Λιζ Χάτον, η οποία παλεύει με έναν σπάνιο και επιθετικό όγκο και της ζήτησε να τον συνοδεύσει σε μία επίσημη τελετή για να φωτογραφίσει τους συμμετέχοντες.

 Επιπλέον η 16χρονη προσκλήθηκε μαζί με την οικογένειά της να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον προκειμένου να τους ενημερώσει για την προσωπική πορεία της με την ασθένεια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Κέιτ Μίντλετον, ολοκλήρωσε τη δική της προληπτική χημειοθεραπεία τον περασμένο μήνα, αγκάλιασε την 16χρονη και αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν χαρά μας να συναντήσουμε την Λιζ στο Ουίνδσορ σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», έγραψε το πριγκιπικό ζευγάρι στην ανάρτηση.

Η Λιζ έγραψε αργότερα στο διαδίκτυο: «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι. Είμαι πανευτυχής που η οικογένειά μου είχε αυτή την εμπειρία».

 Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: «Ο πρίγκιπας έμαθε για τη Λιζ μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού London Air Ambulance Charity του οποίου είναι προστάτης και μετά την απονομή τόσο ο πρίγκιπας όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησαν την Λιζ ιδιαιτέρως με την οικογένειά της για να ακούσουν για την ημέρα και το ταξίδι της».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις