ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Ξυλοκόπησαν μαθητή σε σχολική εκδρομή – Ανήλικοι του έσπασαν τα δόντια

Κοινοποίηση
Tweet

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση εναντίον των γονέων των δύο δραστών

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο  Βόλο, με έναν μαθητή Α΄ Λυκείου να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην παραλία του Βόλου, όταν ένας ανήλικος επιτέθηκε στον μαθητή, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους. Ο δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο, σπάζοντάς του δόντια, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, νωρίτερα ένας άλλο συμμαθητής του του έκοψε μία τούφα μαλλιά από κεφάλι.
Όλα συνέβησαν όταν το θύμα κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής πήγε σε internet cafe. Τότε ένας συμμαθητής του τον πλησίασε και του είπε πως θέλει να τον κουρέψει, με το θύμα να αρνείται. Τελικά, ο συμμαθήτης του τού έκοψε μία τούφα από τα μαλλία.

Στη συνέχεια βγαίνοντας έξω, τον περίμενε ένας άλλος συμμαθητής του με τον οποίο, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές. Οι δύο τους διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα το θύμα να δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο.

Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση εναντίον των γονέων των δύο δραστών, ενώ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό.

Η υπόθεση εξετάζεται από την αστυνομία και την εκπαιδευτική αρχή, με στόχο να διαπιστωθούν τα αίτια και να ληφθούν τα απαραίτητα παιδαγωγικά μέτρα.
 

 
 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις