ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ατρόμητος Πατρών: Ανακοίνωσε Ηλία Φωτόπουλο παρά τη συμφωνία με τον Νίκο Τσολόπουλο

Βασίλης Τσελίκης
billtselikis10@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Στο πρόσωπο του Ηλία Φωτόπουλου βρήκε ο Ατρόμητος τον αντικαταστάτη του Σάκη Πεφάνη

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας θα καθίσει στον πάγκο των "πορτοκαλί".

Οι διοικούντες της ομάδας των Ζαρουχλεΐκων αρχικά είχαν έρθει σε επαφή και σε συμφωνία με τον άλλοτε προπονητή του Πήγασου Μπεγουλακίου, Νίκο Τσολόπουλο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς ο Ηλίας Φωτόπουλος έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές.

Συζητήσεις έγιναν και με άλλους προπονητές ωστόσο η διοίκηση των "πορτοκαλί" δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον έμπειρο τεχνικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η απόφαση για την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, έφερε και την οικειοθελή αποχώρηση του Κώστα Κυρόσιμου από τη διοίκηση του σωματείου.

Ο Φωτόπουλος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής του Μιλτιάδη ο οποίος συμμετέχει στη Γ' Εθνική ενώ ήταν και στον ΠΑΟ Βάρδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Το "Δ.Σ. Του Ατρομήτου Πατρών" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο Ηλείο προπονητή Φωτόπουλο Ηλία. Ο κύριος Φωτόπουλος με παρουσίες σε ομάδες που αγωνίζονταν σε εθνικές κατηγορίες έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, κατέχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B και έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες της Γ Εθνικής ΠΑΟ Βαρδας, Νίκη Τραγανού, Αστέρα Αμαλιάδας. Στο βιογραφικό του υπάρχουν πρωταθλήματα και ανόδοι σε Εθνικές Κατηγορίες με τις ομάδες του Ηλειακού Λεχαινών, ΠΑΟ Βαρδας, Μιλτιάδη Μεσσηνίας.

Αξιοσημείωτο για τον σύλλογο μας είναι το γεγονός ότι πρώτη φορά στην ιστορία Ηλείος Προπονητής θα αναλάβει ομάδα της Αχαίας.

Coach η πορτοκάλι οικογένεια σε καλωσορίζει σου εύχεται υγεία και στο τέλος οι κοινοί μας πλέον στόχοι να εκπληρωθούν.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports