STYLE

/

Mαρία Ολυμπία: Μετά το γάμο της Θεοδώρας την είδαμε super trendy στο Balenciaga show

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

«Πέταξε» στο Παρίσι και μαγνήτισε τα φλας πολύ καλοντυμένη, με over the knee μπότες

Το τελευταίο catwalk του αιρετικού οίκου Balenciaga ήταν μια πελώρια τραπεζαρία όπου μεταξύ άλλων περπάτησε πάνω της ο υιός Μπέκαμ.

Στην guest list των διασημοτήτων ήταν οι Νικόλ  Κίντμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Κέιτι Πέρι, Ναόμι Κάμπελ, Λετίσια Κάστα, Κάιλ Μακλάχλαν, Λίντσει Λόχαν, Βιτόρια Τσερέτι και βέβαια η Αννα Γουίντουρ. Ανάμεσά τους και η Μαρία Ολυμπία, η οποία βιάστηκε να βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα αμέσως μετά το γάμο της θείας της Θεοδώρας στη Μητρόπολη Αθηνών. Η εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας, κόρη των Παύλου και Μαρί Σαντάλ ήταν από τις πιο καλοντυμένες στο ντεφιλέ. Μας άρεσε πολύ με oversized αντρικό πουκάμισο, γκρι πουλόβερ και επίκαιρες μπότες over the knee. Tα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα πίσω, όπως όταν ντύθηκε παράνυφος για τη θεία της ενώ το μακιγιάζ διακριτικό.

Bέβαια ως καλεσμένη του οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας που μόλις τελείωσε, ήταν στο στοιχείο της, ως μοντέλο σε ηχηρές καμπάνιες μόδας. Ο creative director Demna Gvasalia έσπευσε να εξηγήσει το στοιχείο της τραπεζαρίας ως εξής: «Οι πρώτες μου αναμνήσεις από τη μόδα ξεκινούν με εμένα να σχεδιάζω looks σε χαρτόνι, να τα κόβω και να κάνω «επιδείξεις μόδας» στο τραπέζι της κουζίνας μου. Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, αυτή η επίδειξη με συνδέει ξανά με την αρχή του οράματός μου. Είναι ένας φόρος τιμής στη μόδα που έχει άποψη».

Ειδήσεις Τώρα

To opening του Υannis Sergakis flagship store στο Palais Royal του Παρισιού

Κλουβί και αμέτρητα φτερά: Aντίο Παρίσι με Chanel «καναρίνια» στο Grand Palais

Εύα Μέντες: Απίστευτα αισθησιακή στα 50, ποζάρει σαν άγριο άλογο και σπάνιο φλαμίνγκο

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View