ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη Προέδρου και αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας σε πρότυπη Αχαϊκή επιχείρηση και τη ΒΙΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Την ευκαιρία να συζητήσει με επιχειρηματίες της Αχαΐας στον Αλισσό και τη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών είχε την Τετάρτη 2-10 αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Την ευκαιρία να συζητήσει με επιχειρηματίες της Αχαΐας στον Αλισσό και τη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών είχε την Τετάρτη 2-10 αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

"Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Αχαϊκή Γη», στον Άνω Αλισσό, μια πρότυπη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου η οποία συμπεριλαμβάνεται στις εταιρείες που έχουν επιδείξει σημαντικές ενέργειες εξωστρέφειας όλα τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Μαρλαφέκας παρουσίασε τα βασικά σημεία του έργου του Επιμελητηρίου και συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν ειδικότερα τις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου αλλά και γενικότερα της εν λόγω περιοχής,για την περαιτέρω στήριξή τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Τον κ. Μαρλαφέκα συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χάρης Ανδρικόπουλος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Απόστολος Μάρκος, ο Διαχειριστής της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Ντακόλιας, ο υπεύθυνος για θέματα ΒΙ.ΠΕ. και μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλης Καλαμαράς και ο Δ/ντης της Αναπτυξιακής κ. Θανάσης Κούστας.

Από την πλευρά της επιχείρησης «Αχαϊκή Γη» τους υποδέχθηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καμπέρος και Βασίλειος Λάζαρης, ενώ παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι προσκεκλημένοι επιχειρηματίες της περιοχής: Κώστας Ντεμίρης, Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, Άγγελος Κοστίρης, Αλέξης Παπασταματόπουλος, Παρασκευή Ροδοπούλου, Σπύρος Τραχάνης και Ευαγγελία Καραλιόλιου.

Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου στη συνέχεια επισκέφθηκε την Βιομηχανική Περιοχή Πατρών σε προγραμματισμένη συνάντηση, όπου η υποδοχή έγινε από μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Βιομηχανιών (ΣΕΒΙΠΑ) με τη συμμετοχή και εκπροσώπων εγκατεστημένων και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας και τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις της περιοχής. Ο κ. Μαρλαφέκας διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εγκατεστημένων επιχειρήσεων ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια να αναβαθμιστεί ο ρόλος της ΒΙ.ΠΕ., ενώ παρέθεσε στοιχεία για τις ενταγμένες επιχειρήσεις από την περιοχή σε προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και τις περαιτέρω δυνατότητες ενίσχυσής τους. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχιστεί και στο εξής η άριστη συνεργασία τους.

 

Από την πλευρά του ΣΕΒΙΠΑ στην συνάντηση συμμετείχαν οι: Δημήτριος Λειβαδάρος, Πέτρος Μαντάς, Γεώργιος Κολιόπουλος, Γεώργιος Αντωνόπουλος, Βασίλειος Μπέμπος, Γεώργιος Λουκάτος

Βασίλειος Αγγελόπουλος, Ιωάννης Γεωργαλάς, Άγγελος Ρέζος, Διονύσιος Αντωνόπουλος".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις