ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρόμος σε πτήση στην Ιταλία - Εκδηλώθηκε φωτιά στο φτερό

Κοινοποίηση
Tweet

Οι 200 επιβάτες εκκένωσαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Σχεδόν 200 επιβάτες ενός αεροπλάνου της Ryanair αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης, όταν ένας από τους κινητήρες άρπαξε φωτιά.

Το τρομακτικό περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι στην Ιταλία, όταν λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου, οι επιβάτες είδαν την φωτιά στον έναν κινητήρα.

Αμέσως επικράτησε πανικός αν και για καλή τύχη του πληρώματος και των επιβατών το αεροπλάνο δεν είχε προλάβει να απογειωθεί.

Στις φωτογραφίες και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, φαίνονται οι προσπάθειες των επιβατών να απομακρυνθούν από το αεροπλάνο αλλά και οι πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν τις φλόγες.

 Όλοι οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από το μερικώς φλεγόμενο αεροπλάνο και η πτήση ακυρώθηκε.

Λόγω της φωτιάς το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά.

«Λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για απογείωση, το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι έκλεισε προσωρινά. Οι επιβάτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια μέσω των τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης.

 «Λόγω τεχνικού προβλήματος σε αεροσκάφος που ετοιμαζόταν για απογείωση, το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι έκλεισε προσωρινά. Οι επιβάτες εκκενώθηκαν με ασφάλεια μέσω των τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης», είπε εκπρόσωπος του αεροδρομίου και συνέχισε:

«Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι επιβάτες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο όπου τους βοηθά το προσωπικό της Aeroporti di Puglia.

Οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται για τις παρεμβάσεις της αρμοδιότητάς τους και τις απαραίτητες ώστε το Aeroporti di Puglia μπορεί να προχωρήσει στους επόμενους ελέγχους για τη χρηστικότητα του διαδρόμου και να προχωρήσει στην επαναλειτουργία του αεροδρομίου», κατέληξε.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις