SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την λαμπερή πρεμιέρα του «Joker: Τρέλα για Δύο» στην Αθήνα

Κοινοποίηση
Tweet

Το πολυσυζητημένο σκοτεινό φιλμ που έχει & στοιχεία μιούζικαλ, παίζεται ήδη στις αίθουσες και της Πάτρας σε διανομή της Tanweer

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024, στην αίθουσα VMAX Sphera στα Village Cinemas @ The Mall Athens, η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ του βραβευμένου με 2 Όσκαρ «Joker» του 2019.

Στη νέα ταινία με τίτλο «Joker: Τρέλα για Δύο» σε σκηνοθεσία και πάλι του Τοντ Φίλιπς, πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος επιστρέφει στον απαιτητικό ρόλο που του χάρισε & το βραβείο Όσκαρ α' ανδρικού, ως Άρθουρ Φλεκ/Joker, απέναντι στην βραβευμένη με Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, Lady Gaga (Ένα αστέρι γεννιέται), η οποία σύμφωνα με την κριτική του περιοδικού Αθηνόραμα κλέβει σχεδόν την παράσταση!

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο υποψήφιος για Όσκαρ, Τοντ Φίλιπς.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι και καλλιτέχνες της Minos EMI είδαν πρώτοι την επιστροφή του Joker,  ο οποίος αυτή τη φορά δεν είναι μόνος.

Ανάμεσα στο κοινό της πρεμιέρας ήταν & οι τραγουδιστές Stan, Kώστας Μαρτάκης, Νίκος Βουρλιώτης, το μοντέλο Βίκυ Κουλιανού, οι ηθοποιοί Ανδρέας Κωνσταντίνου, Κατερίνα Διδασκάλου, κ.α.

Το «Joker: Τρέλα για Δύο» βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο Arkham, εν αναμονή της δίκης του για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διχασμένη του προσωπικότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο σκοντάφτει πάνω στην πραγματική αγάπη, αλλά ανακαλύπτει και τη μουσική που πάντα έκρυβε μέσα του.

Η ταινία «Joker: Τρέλα για Δύο» κυκλοφορεί αποκλειστικά στους κινηματογράφους από τις 3 Οκτωβρίου του 2024 (σε preview ξεκίνησε στις 2-10) & προβάλλεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής του φιλμ, Tanweer.

Επιμέλεια ανάρτησης: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight