ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φάμελλος για Κασσελάκη: «Δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει υποψήφιος, δεν το δηλώνει»

Κοινοποίηση
Tweet

Τι ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποψηφιότητά του στις εκλογές του κόμματος αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο Σωκράτης Φάμελλος.

Παράλληλα σχολίασε την ανάρτηση Κασσελάκη, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να πω ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα κατέβει. Δεν το δηλώνει τουλάχιστον. Αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τον κίνδυνο αποκλεισμού υποψηφίων από το συνέδριο, κάτι το οποίο δεν έχει μπει ποτέ στη συζήτηση. Θεωρώ ότι είναι μια ανησυχία που δημιουργείται χωρίς λόγο. Δεν αμφισβητεί κανείς από εμάς ούτε τις υπογραφές, ούτε το πόθεν έσχες», εξήγησε.

Πρόσθεσε συνεχίζοντας για το βίντεο Κασσελάκη πως: «Οφείλω να ομολογήσω ότι ζητάει μια συγγνώμη από τους πολίτες και μάλιστα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν στις εκλογές χιλιάδες, για τις αποφάσεις των οργάνων. Καταρχήν θα περίμενα όλοι μας και εγώ είμαι διατεθειμένος να το κάνω εδώ σε εσάς. Το δηλώνω εκ των προτέρων να κάνω μια αυτοκριτική για τα λάθη που γίνανε και οδήγησαν στη συρρίκνωση και απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί για αυτό πάμε για εκλογή νέου προέδρου. Για αυτό προέκυψε η μομφή γιατί συρρικνώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις