ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Ανακωχή Πλακιά-Καρυστιανού για την συναυλία -«Κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα»

Κοινοποίηση
Tweet

Οι αναρτήσεις του Νίκου Πλακιά

Τέλος όπως φαίνεται μπαίνει στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών με αφορμή την συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος θρηνεί τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του δήλωσε ότι κατέβασε ανάρτησή του στο «Χ» για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» στην συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. «Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά . Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά . Όποτε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θεμα Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πως να γίνει και αν γίνει».

Στην συνέχεια και μετά το πράσινο φως που άναψε το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, απαντώντας θετικά στο αίτημα του «Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών» για την παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου ώστε να πραγματοποιηθεί η συναυλία στη μνήμη των 57 νεκρών, ο κ. Πλακιάς ανέφερε ότι δέχεται την απόφαση:

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση. Θανάση Παπακωνσταντίνου Σωκράτη Μάλαμα Τανια Τσανακλίδου Φοίβο Δεληβοριά Κοινοί Θνητοί Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις