ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

ΝΕΠ: Πιστή στο ραντεβού της με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης

Κοινοποίηση
Tweet

Σπουδαίο επίτευγμα για την Ναυτική Ένωση Πατρών αλλά και για τους αθλητές της

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τα παιδιά της ΝΕΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "δελφινιών":

Πιστό στο ραντεβού του με τις Προεθνικές ομάδες κολύμβησης και το Πρόγραμμα Επίλεκτων κολυμβητών-τριών Κ12-Κ13-Κ14, όπως κάθε χρόνο το κολυμβητικό τμήμα της ΝΕΠ. Συνολικά επτά αθλητές/τριες μας συμπεριλαμβάνονται στις δύο κατηγορίες.

Συγκεκριμένα: στη Προεθνική Α΄ Νεανίδων (γεν. 2007-2011) και Εφήβων (γεν. 2007-2011) εντάσσονται η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα) και ο Φάνης Κουρής (Παίδας) αντίστοιχα. Στους/στις Επίλεκτους/ες Α΄ κολυμβητές/τριες έχουμε τη Δήμητρα Κωνσταντάτου (Παγκορασίδα Β΄-Κ13) και τον Κοτσαύτη Ανδρέα ( Παμπαίδας Β΄-Κ13). Τέλος έχουμε και τρία παιδιά στους/στις Επίλεκτους/ες Β.

Πρόκειται για: τη Ζαφειροπούλου Βασιλική (Παγκορασίδα Β΄-Κ13) και στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄-Κ13 τους Αλέξανδρο Θεοδωρακόπουλο και Μάρκο Παπαδόπουλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την ένταξή τους στις παραπάνω λίστες και ελπίζουμε και ευχόμαστε κατά τη διάρκεια της φετινής κολυμβητικής χρονιάς και άλλοι/ες αθλητές/τριές μας να ενταχθούν σε αυτές!

Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονήτριά τους Λίνα Μαστροπάσκουα που είναι η βασική υπεύθυνη για τις επιτυχίες των παιδιών μας!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports