ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 10-10 στις Ελληνικές αίθουσες τα φιλμ "Bagman" και "Η Ώρα της Σιωπής"

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ - Και τα δύο φιλμ αναμένεται να έρθουν για προβολή και στην Πάτρα

Δύο ταινίες διανομής της Σπέντζος Φιλμ θα βγουν στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 10-10-2024.

Η πρώτη είναι το φιλμ τρόμου «Bagman», διάρκειας 93 λεπτών με τους Αντόνια Τόμας, Στίβεν Κρι και τον 38χρονο Βρετανό ηθοποιό Σαμ Κλάφλιν, γνωστό στο κοινό από ταινίες όπως η συγκινητική κομεντί "Me Before You".

Σκηνοθεσία: Κολμ Μακάρθι.

Όταν μια απαίσια απειλή από την παιδική του ηλικία επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, ένας πατέρας αγωνίζεται απεγνωσμένα ενάντια στον βαθύτερο εσωτερικό φόβο του.

Μόνο που αυτή τη φορά, ο αγώνας δεν είναι για τον εαυτό του. Είναι για την οικογένειά του.

Στη σκοτεινή ταινία τρόμου BAGMAN, μια οικογένεια βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη καθώς την κυνηγάει ένα κακόβουλο, μυθικό πλάσμα. Για αιώνες και σε όλους τους πολιτισμούς, οι γονείς έχουν προειδοποιήσει τα παιδιά τους για τον θρυλικό Bagman, ο οποίος αρπάζει αθώα παιδιά και τα χώνει στην ποταπή, σαπισμένη τσάντα του – για να μην τα βρει ποτέ κανείς.

Ο Πάτρικ ΜακΚί (Σαμ Κλάφλιν) διέφυγε από μια τέτοια συνάντηση ως αγόρι, αλλά του άφησε έντονα σημάδια σε όλη του την ενηλικίωση. Τώρα, ο βασανιστής της παιδικής ηλικίας του Πάτρικ επέστρεψε, απειλώντας την ασφάλεια της συζύγου του Καρίνα (Αντόνια Τόμας) και του γιου του Τζέικ (Καρέλ Βίνσεντ Ρόντεν).

Το «Bagman» βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 27-9-2024.

Επίσης 10 Οκτωβρίου στη χώρα μας βγαίνει το φιλμ «Η Ώρα της σιωπής – The Silent Hour» διάρκειας 110 λεπτών, σε σκηνοθεσία Brad Anderson και σενάριο Dan Hall.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Joel Kinnaman, Mark Strong, Sandra Mae Frank, Mekhi Phifer.   

Σύνοψη της ταινίας «Η Ώρα της σιωπής – The Silent Hour»

Η ταινία ακολουθεί έναν αστυνομικό ντετέκτιβ με προβλήματα ακοής, που εργάζεται ως διερμηνέας για το τμήμα και πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών που προσπαθούν να εξοντώσουν μία κωφή μάρτυρα φόνου σε μια πολυκατοικία.

Ο Φρανκ Σο (Τζόελ Κίναμαν) είναι ένας ντετέκτιβ από τη Βοστώνη που, μετά από ένα ατύχημα στην υπηρεσία, χάνει την ακοή του. Απογοητευμένος από τη νέα του ζωή, ο Φρανκ σκέφτεται να φύγει από την αστυνομία, αλλά ο συνέταιρός του, Νταγκ (Μαρκ Στρονγκ) τον πείθει να αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να είναι σπουδαίος αστυνομικός. Με το νέο του ρόλο ως διερμηνέα νοηματικής γλώσσας για το τμήμα, ο Φρανκ έχει τώρα καθήκον να προστατεύσει την Άβα, μια κωφή γυναίκα μάρτυρα διπλού φόνου.

Χαρακτήρες

"FRANK SHAW" (Joel Kinnaman) - Ένα αφοσιωμένο μέλος της Αστυνομίας της Βοστώνης που θα  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει την απονομή της δικαιοσύνης, ακόμη και όταν θέτει σε κίνδυνο την προσωπική του ασφάλεια.

«AVA FREMONT» (Sandra Mae Frank) – Μια νέα κοπέλα με εξαρτήσεις, που αναρρώνει αποφασισμένη να αλλάξει τη ζωή της, αλλά όταν κατά λάθος φωτογραφίζει έναν φόνο, μπαίνει στο στόχαστρο των δραστών και όσων προσπαθούν να τους προστατέψουν.

"MASON LYNCH" (Mekhi Phifer) - Ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων που πλέον έχει γίνει διεφθαρμένος αστυνομικός, και θέλει να φιμώσει τη μάρτυρα του φόνου και όσους την προστατεύουν.

"DOUG SLATER" (Mark Strong) - Ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και πιστός συνεργάτης του Frank στην Αστυνομία. Ο Νταγκ κάνει τη μεταγραφή στην Ομάδα Ναρκωτικών μετά το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του Φρανκ στη δουλειά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture