SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Άνιστον: Μιλάει για τους συγγενείς της από την Ελλάδα - Έχω εσωτερικό τραύμα, λέει

Κοινοποίηση
Tweet

Η αναφορά της ηθοποιού στην Ελλάδα και το έθιμο της οικογένειάς της για την παραμονή των Χριστουγέννων

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε στην ελληνική της καταγωγή, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της.

Ως καλεσμένη στο talk show, του Τζίμι Κίμελ, η Τζένιφερ Άνιστον, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν τους συγγενείς της στην Ελλάδα, αλλά και το έθιμο που έχουν ως οικογένεια, για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Κίμελ τη ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά σου σε βάζει να χορέψεις τον χορό της κοιλιάς;» και η ηθοποιός του απάντησε, γελώντας: «Ναι, και όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων, οποιαδήποτε στιγμή».

Στην πορεία, η ελληνικής καταγωγής Άνιστον, ανακάλεσε στη μνήμη της το τραύμα με τον «χορό της κοιλιάς» εξηγώντας πως: «Ξέρεις, οι Έλληνες αγαπούν κάθε οικογενειακό δείπνο. Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το να πρέπει να παίξω και να χορέψω χορό της κοιλιάς μπροστά στις Ελληνίδες θείες μου, τους θείους και τις γιαγιάδες μου. Ζω ό,τι ζουν παιδιά που οι γονείς τους επιτάσσουν να παίξουν πιάνο ή να τραγουδήσουν μπροστά σε όλους. Αγχώνομαι πολύ όταν το κάνουν αυτό φίλοι μου στα παιδιά τους, γιατί έχω αυτό το τραύμα ότι πρέπει να χορέψω για τους Έλληνες συγγενείς μου».

ΠΗΓΗ lifo.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight