SPOTLIGHT

/

Ισραήλ: Γενέθλια στην εμπόλεμη ζώνη για Έλληνα δημοσιογράφο

Κοινοποίηση
Tweet

Η έκπληξη των συναδέλφων του

Στην πρώτη γραμμή του πολέμου βρίσκονται οι Έλληνες πολεμικοί ανταποκριτές καταγράφοντας καρέ – καρέ όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ.

Παρά την ένταση και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, δε λείπουν και οι ευχάριστες στιγμές για τους πολεμικούς ανταποκριτές, μέσα στη γκρίζα ατμόσφαιρα της πολεμικής σύγκρουσης.

Μία από αυτές τα γενέθλια του πολεμικού ανταποκριτή της τηλεόρασης του ALPHA, Κώστα Σαρικά, τα οποία τα γιόρτασε με τους συναδέλφους του από τα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που στο «κοντέρ» του έχει χιλιάδες χιλιόμετρα έρευνας και μεταδόσεων από την εμπόλεμη ζώνη, γιόρτασε τα γενέθλιά του κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στο Ισραήλ, στο οποίο βρίσκεται από την πρώτη ημέρα κλιμάκωσης των
συγκρούσεων.

 Με δύο μικρά γλυκά, λίγα βεγγαλικά και τα απαραίτητα κεράκια, οι συνάδελφοί του Γιώργος Σιδέρης από την ΕΡΤ και Σταύρος Ιωαννίδης από τον ΣΚΑΙ, με τους οποίους βρίσκονται μαζί, του έκαναν έκπληξη και του ευχήθηκαν για την ημέρα. Μάλιστα μοιράστηκαν την ιδιαίτερη στιγμή στα social media.

Ο Κώστας Σαρικάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς πολεμικούς ανταποκριτές της ελληνικής τηλεόρασης. Επί 22 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ για τον Alpha, έχοντας καλύψει όλα τα μεγάλα γεγονότα, της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

 

 
 

ΠΗΓΗ newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight