ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση βιασμού σε χωριό της Ήλιδας: Ξέσπασε σε κλάματα στην κατάθεσή του το θύμα

Κοινοποίηση
Tweet

Eνώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών

Τον εφιάλτη που έζησε για σχεδόν ένα χρόνο από τον θείο της αλλά και από τον ίδιο της τον αδερφό σε χωριό του Δήμου Ήλιδας, περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών η 22χρονη σήμερα κοπέλα, που σε ηλικία 16 ετών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθεται ο 44χρονος θείος του κοριτσιού, που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια σε βάρος της ανιψιάς του, καθώς από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2018 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος ενεργώντας με πρόθεση με σωματική βία εξανάγκασε άλλον σε γενετήσια πράξη. Οι πράξεις για τις οποίες δικάζεται είχαν τελεστεί στο σπίτι του.

Την πρώτη φορά, σε χρονικά διάστημα που δεν έχει διακριβωθεί συγκεκριμένα, αλλά από την αρχή και μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου του 2018 και περίπου ένα μήνα αργότερα τη δεύτερη φορά, εκμεταλλευόμενος ότι η ανιψιά του βρισκόταν στην οικία του για να προσέχει τα τέκνα του.

 Ο θείος της την πλησίασε και ξεκίνησε να την φιλά στο λαιμό και στη συνέχεια, ενώ αυτή προσπαθούσε να αντισταθεί σπρώχνοντάς τον, της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε με σωματική βία χρησιμοποιώντας την υπέρτερη σωματική του δύναμη, να ανεχθεί τη μεταξύ τους συνουσία. Ξεκινώντας την κατάθεσή της, το θύμα ξέσπασε σε κλάματα και επιβεβαίωσε όσα είχε πει και κατά την προανάκριση.

Περιγράφοντας τον βιασμό της, είπε ότι ο θείος της (αδερφός του πατέρας της) την έπιασε από το λαιμό, την πέταξε στον καναπέ και της έβγαλε τα ρούχα και την εξανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση, επισημαίνοντας ότι φοβόταν να καταγγείλει τα περιστατικά, αφού την προειδοποίησε πως θα την σκοτώσει, εάν μιλούσε σε κανέναν.

Ακολούθως, κατέθεσε ότι το μόνο άτομο στο οποίο εκμυστηρευτεί τα όσα είχε βιώσει ήταν μια φίλη της αλλά και ότι ο ίδιος της ο πατέρας της ζήτησε να ανασκευάσει την καταγγελία στην αστυνομία έναντι χρηματικού ποσού. Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του θύματος έχει δικαστεί και κριθεί ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ανηλίκων Αμαλιάδας και σήμερα βρίσκεται ελεύθερος.

Η δίκη θα συνεχίσει στις 29 Οκτωβρίου.

patrisnews.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις