SPOTLIGHT

/

Μίμης Πλέσσας: Η ξεχωριστή σχέση του με την κόρη του Ελεάννα

Κοινοποίηση
Tweet

Δεν έκρυβε τον θαυμασμό του και τη μεγάλη του αγάπη για εκείνη

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων λίγες μόλις μέρες πριν γιορτάσει τα 100α του γενέθλια στις 12 Οκτωβρίου.

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λουκίλα Καρρέρ, η κόρη του Ελεάννα και ο γιος του Αντώνης.

Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ γνωρίστηκαν το 1986. Η ίδια, όπως έχει γράψει στο βιβλίο της "Ποιος το ξέρει…", γνωρίστηκαν ένα βράδυ στο "Michel" της οδού Φιλελλήνων, όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό.

Η κοινή τους καταγωγή από τη Ζάκυνθο και η αγάπη τους για τη μουσική, τους ένωσε, σε μια σχέση ζωής που κράτησε πάνω από 30 χρόνια. Καρπός τους έρωτά τους ήταν η κόρη τους Ελεάννα, η οποία γεννήθηκε το 1998, ενώ ο συνθέτης από τον πρώτο του γάμο είχε έναν γιο, τον Αντώνη.

Ο Μίμης Πλέσσας είχε μια ξεχωριστή σχέση με την κόρη του και δεν έκρυβε τον θαυμασμό του και τη μεγάλη του αγάπη για εκείνη.

"Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ", είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στον Alpha.

Η Ελεάννα δεν ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής, αλλά είναι και εκείνη καλλιτεχνική φύση.

Είναι σκηνοθέτρια, παίζει μπάσο και κιθάρα, φτιάχνει γλυπτά και είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, που, όπως έχει πει η μητέρα της, μοιάζει πολύ στον Μίμη Πλέσσα.

Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του η Λουκίλα Καρρέρ σε συνέντευξή της στην Real Life είχε αναφερθεί στην αγάπη του συνθέτη και στην πίστη του για τις νέες γενιές, οι οποίες αποτελούσαν πάντα για εκείνον πηγή έμπνευσης.

"Ο Μίμης ήθελε νιάτα γύρω του. Αντλούσε και αντλεί από τους νέους. Ήθελε ο μέσος όρος ηλικίας να είναι προς τα κάτω, ακριβώς γιατί του άρεσαν οι φρέσκες ιδέες, οι φρέσκες ενορχηστρώσεις, η φρέσκια ματιά, η νεανική ματιά", είχε δηλώσει.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight