ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Cassandra: Θρήνος στη Λεπενού Αγρινίου για τον Άγγελο Κανιώτη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά- ΦΩΤΟ ΚΑΙ BINTEO

Κοινοποίηση
Tweet

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Cassandra» στην Αιτωλοακαρνανία.

Νεκρός εντοπίστηκε, σε μια απασταση 6 χιλιομέτρων μακριά από το λατομείο που εργάζονταν ως φύλακας, ο 52χρονος άνδρας που αγνοούνταν μετά από πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή μεταξύ Λεπενού και Στράτου.

Τον 52χρονο παρέσυρε χείμμαρος που σχηματίστηκε από τα νερά της βροχής και προφανώς δεν κατάφερε να αντιδράσει. Για την ανεύρεση του συνεργάστηκαν η Πυροσβεστική, άνδρες της ΕΜΑΚ και οικείοι του.

Πρόκειται για Άγγελο Κανιώτη σύμφωνα με το sinidisi.gr. Η σορός του άτυχου άνδρα που είναι πατέρας ενός παιδιούεντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (5.10.24),

Ο αδερφός του ανέφερε ότι ο ίδιος είχε επισκοινωνήσει στις 5.30 τα ξημερώματα με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό.

φωτο από sinidisi.gr

φωτό από sinidisi.gr

φωτό από sinidisi.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις