ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θέμης Μουμουλίδης ζητά τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη

Κοινοποίηση
Tweet

Την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα της διαγραφής, ζητεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θέμης Μουμουλίδης με σχετική επιστολή του.

Την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα της διαγραφής, ζητεί ο πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θέμης Μουμουλίδης με σχετική επιστολή του.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης με λόγο εμπρηστικό λοιδόρησε και επιχείρησε να αποδημήσει την ιστορική κυβερνητική διαδρομή του κόμματος ταυτιζόμενος με την εικόνα που δημιουργούν τα συστημικά ΜΜΕ», τονίζει ανάμεσα σε άλλα ο κ. Μουμουλίδης και συνεχίζει:

«Σε μια πρωτοφανή κατασκευή εσωκομματικών εχθρών επιδόθηκε σε ένα απίστευτο κυνήγι μαγισσών, φτάνοντας στο σημείο όχι μόνο να κατηγορήσει και να προκαλέσει δημόσια τον ιστορικό ηγέτη Αλέξη Τσίπρα, αλλά και να αμφισβητήσει την ηθική του διαδρομή, με ευθείες αδιανόητες κατηγορίες, τις οποίες ανασκεύαζε με άνεση ακροβάτη, γκρεμίζοντας την δημόσια εικόνα του κόμματός μας», υποστηρίζει.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις