ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Η Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση καλεί την πρόεδρο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης

Κοινοποίηση
Tweet

Την καλούν να παραιτηθεί

Να παραιτηθεί της προεδρίας του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας ,καλεί η παράταξη Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Πάτρας, την Ερμίνα Διονυσάτου.

Οπως αναφέρουν τα μέλη της παράταξης του εμπορικού συλλόγου Πατρών:

"Η παράταξη μας, η παράταξη της ομόνοιας , της αξιοπιστίας και της δημοκρατίας στον εμπορικό σύλλογο Πάτρας τις τελευταίες δεκαετίες, καλείται να αντιμετωπίσει σειρά αντιδημοκρατικών διαδικασιών και μεθοδεύσεων μετά την αυτόνομη πορεία της κ .Διονυσάτου.

Είμαστε η παράταξη που στηρίξαμε την συλλογικότητα στο πρόσωπο της κ. Διονυσάτου, όπως κάναμε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια σε τρίτο πρόσωπο εκτός της παράταξης μας κατόπιν συμφωνίας , παρόλο που δεν τηρήθηκε από πλευράς συγκεκριμένου προσώπου. 

Η Στήριξη μας προς το πρόσωπο της κ.Διονυσατου έχει αρθεί από την στιγμή που δεν τήρησε κι αυτή την συμφωνία στήριξης του Γ. Βαγενά για την προεδρία της ΟΕΣΠ ΝΔΕ. Την καλούμε δημόσια να παραιτηθεί του αξιώματος της, αξίωμα που απέκτησε με την στήριξη της ομάδας μας κι όχι με ίδιες δυνάμεις.

Δυστυχώς ο άγραφος νόμος του εμπόριού  ότι «οι συμφωνίες οφείλουν να τηρούνται και από τα δυο μέρη» δυστυχώς έχει εκπέσει απ’ την πλευρά της κ. προέδρου.

Σεβόμενοι πάντα τις δημοκρατικές και τις συλλογικές διαδικασίες που διέπουν την παράταξη μας, έχοντας πάντα ως αρχικό μας στόχο την διαφύλαξη της δημοκρατίας εντός των τειχών. Την καλούμε εντός 5 ημερών να συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την εμπιστοσύνη του σώματος προς το πρόσωπο της και εκλογή νέου προέδρου. Ευελπιστούμε η κ. Διονυσατου να παραιτηθεί οικειοθελώς για να προχωρήσει ο σύλλογος.

Καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις να σεβαστούν την απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης και να μην υποκύψουν σε συμφωνίες κάτω απ’το τραπέζι."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις