ΣΤΙΒΟΣ

/

Μπούσιας στο thebest.gr: Ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα δρομικά αθλητικά γεγονότα Πανελληνίως

Βασίλης Τσελίκης
billtselikis10@gmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο Κώστας Μπούσιας μας μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο καθώς και για την αλλαγή της ηγεσίας του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου

Ο τεχνικός σύμβουλος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ μίλησε στο thebest.gr για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Πάτρας.

Ο Κώστας Μπούσιας δεν έκρυψε τη σημαντικότητα της καθιέρωσης του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" στα αθλητικά δρώμενα της πόλης καθώς και τη χαρά του για την υψηλή συμμετοχή και στον φετινό αγώνα δρόμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Μπούσιας στη συνέντευξή του:

1) Πόσο σημαντική είναι η καθιέρωση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου "Φάνης Τσιμιγκάτος" στα αθλητικά δρώμενα της πόλης;

"Ο Nυχτερινός Hμιμαραθώνιος Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα σημαντικότερα δρομικά αθλητικά γεγονότα Πανελληνίως. Αυτό αποδεικνύουν τα νούμερα των συμμετοχών που κάθε χρόνο αυξάνονται. Η πόλη μας αποδεικνύει ακόμα μία φορά ότι μπορεί να φέρει εις πέρας κάθε αθλητική διοργάνωση που αναλαμβάνει σε οποιοδήποτε άθλημα.

Έχει πλούσια ιστορία στον αθλητισμό κι έχει αναδείξει διαχρονικά μια πλειάδα μεγάλων αθλητών-τριών και στελεχών του αθλητισμού σε όλα τα αθλήματα όπως στον στίβο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, την πυγμαχία, το πόλο, την κολύμβηση, την ποδηλασία και τη γυμναστική. Ο μεγάλος αριθμός αθλητικών γεγονότων που διοργανώνονται κάθε χρόνο στην Πόλη μας έχει αντίκτυπο στην προβολή της και θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία".

2) Θεωρείτε πως ο κόσμος της Πάτρας έχει "αγκαλιάσει" αυτό το μεγάλο γεγονός;

"Το αποδεικνύουν τα νούμερα, ο λαός της Πάτρας, η νεολαία της πόλης, οι φίλοι του δρομικού κινήματος από διάφορα μέρη της Ελλάδας αναμένουν κάθε χρόνο τον αγώνα μας και μας τιμούν με την συμμετοχή τους.

Ο Ημιμαραθωνίος Πάτρας, αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου Πατρινού Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου, έχει αγκαλιάσει και συστρατεύσει τους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς της Πόλης".

3) Σας επηρεάζει η αλλαγή της ηγεσίας στο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου;

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου πάντα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει, απ΄όσο γνωρίζω, κάθε στιβικό αθλητικό γεγονός διεξάγεται στην Πόλη μας".

4) Μια ευχή σε όλους όσοι συμμετάσχουν στον 3ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος".

"Πρώτα θα ευχηθώ να έχουμε καλές καιρικές συνθήκες.

Στην συνέχεια εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες να χαρούν τον αγώνα, να  απολαύσουν την καταπληκτική διαδρομή, να αφήσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ξεσηκώσουν όσους δεν συμμετέχουν και να αποτελέσουν παράδειγμα υγιεινούς τρόπου ζωής, να βελτιώσουν τα ρεκόρ τους και προπάντων να τερματίσουν υγιείς.  

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές που δήλωσαν συμμετοχή για να υποστηρίξουν την διοργάνωση.

Χωρίς εθελοντές κανένα μεγάλο αθλητικό γεγονός δεν μπορεί να πετύχει όσο έμπειρα και ικανά στελέχη και να έχεις".

Οι εγγραφές συνεχίζονται

Τρέξε στη Νύχτα, Ζήσε τη Μαγεία!

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Ο 3ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας 2024 «Φάνης Τσιμιγκάτος» έρχεται στις 12 Οκτωβρίου και σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή!

Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά τρεξίματος στους φωτισμένους δρόμους της Πάτρας. Τρέξε στον Ημιμαραθώνιο ή τα 5.000 μ. και ζήσε μια εμπειρία γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό!

Οι μικροί δρομείς θα απολαύσουν τα 1.000 μ. σε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και γίνε μέρος της πιο μοναδικής νυχτερινής αθλητικής γιορτής!

Κάνε εγγραφή εδώ: https://patrasnighthalfmarathon.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports