ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: «Το παιδί μας δεν πήγε να κάνει παρκούρ» λένε οι γονείς του 14χρονου που έπεσε από τον 4ο όροφο

Κοινοποίηση
Tweet

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 14χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του 14χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, μετά από την πτώση του στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας στον Εύοσμο το περασμένο Σάββατο (5.10.24).

«Ο γιος μου πήγε σε αυτή την οικοδομή μαζί με άλλους 2-3 φίλους του για βόλτα. Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ που έχουν πει. Πήγε να περπατήσει. Δεν είναι αθλητικός τύπος, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Ούτε παρκούρ έκανε, ούτε δέχτηκε κάποια πρόκληση» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 14χρονου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα στα χέρια και στα πόδια.

«Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του», τόνισε.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνέβη»
«Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου,θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου» αναφέρει στο newsit.gr η μητέρα του ανήλικου.

«Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μαμά μου λεει μια βόλτα είμαι δεν θα αργήσω. Μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με παρκούρ», επισημαίνει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορει να συνεβη. Ευχαριστώ πολύ ολο τον κόσμο για την συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά», υπογραμμίζει η μητέρα του 14χρονου.

πηγη newsit.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις