ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα του 21χρονου ΑμΕΑ που έχασε τη ζωή του σε δομή

Κοινοποίηση
Tweet

Σε φορτισμένο κλίμα

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε ο φροντιστής ιδρύματος αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Νοέμβριο του 2021 προκάλεσε θανατηφόρα σωματική βλάβη σε 21χρονο περιθαλπόμενο.

 Σε φορτισμένο κλίμα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δίκη στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Κατερίνης άρχισε σήμερα σε φορτισμένο κλίμα και πριν από λίγο ολοκλήρωσε την συγκλονιστική κατάθεσή της η μητέρα του 21χρονου.

 «Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να είναι χαρούμενος ο Πάρης»,είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι το παιδί το έβλεπαν διαρκώς χτυπημένο. «Είχα βαρεθεί να ρωτάω, όταν το έβλεπα ότι είναι χτυπημένος. Μας έλεγαν ότι αυτοτραυματιζόταν και στην αρχή τους πιστεύαμε», είπε, ενώ, όταν τον είδε μετά το θάνατο του, είπε ότι «ήταν πολύ χτυπημένος, από πάνω μέχρι κάτω. Τον είχα δει στο νοσοκομείο πριν τρεις μέρες που είχε πάει για άλλη αιτία και δεν είχε τέτοια χτυπήματα. Αυτός που τον χτυπούσε έδειχνε ότι δεν σταματούσε. Δεν τον πήγα στο ίδρυμα για να μου τον σκοτώσει», είπε η μητέρα.

 Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μαρτυρία μιας άλλης μητέρας, που της υπέδειξε τον κατηγορούμενο ως το πρόσωπο που χτύπησε, όπως και μιας υπαλλήλου, στην οποία αναφέρθηκε και ο πατέρας στην κατάθεσή του.

 Ο κατηγορούμενος είπε ότι αρνείται την κατηγορία και επιμένει, όπως ανέπτυξε και ο συνήγορός του, ότι τα τραύματα προήλθαν από άλλο περιθαλπόμενο με μία πλαστική παντόφλα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις