ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λεπενού: «Δεν είναι απλά θύμα της κακοκαιρίας»- Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Άγγελου Κανιώτη

Κοινοποίηση
Tweet

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου που είχε υπερχειλίσει από την κακοκαιρία

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του τραγικού θανάτου του Άγγελου Κανιώτη, του 54χρονου φύλακα από την Λεπενου, που τα ξημερώματα του Σαββάτου 5/10  κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Ρυάκα, που είχε υπερχειλίσει από την κακοκαιρία.

Η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της οικογένειας του νεκρού, προβαίνει σε σοβαρές καταγγελίες, σχετικά με την θέση του εργοταξίου και ειδικότερα του φυλακίου όπου βρίσκονταν ο 54χρονος, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ήχησε το 112.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις χθες Κυριακή ο αδελφός του νεκρού, υποστήριξε πως ο Άγγελος Κανιώτης εργάζονταν ανασφάλιστος.

Η ανάρτηση της δικηγόρου Βάσως Πανταζή:

 «Ο Άγγελος δεν είναι απλά ένα θύμα της κακοκαιρίας που χτύπησε την Αιτωλοακαρνανία.
Ο Άγγελος δούλευε φύλακας για να μπορέσει να βοηθήσει το παιδί του που είναι φοιτητής. Αυτό που δεν λέει κανείς ήταν ότι το φυλάκιο του εργοστασίου ήταν τοποθετημένο ΜΕΣΑ στην κοίτη του χειμάρρου. Άραγε πόσο εύκολο είναι για ένα εργάτη να αρνηθεί να δουλέψει με ρίσκο της ζωής του??? Κατά τα άλλα χτυπάει το 112???

Οι αρμόδιοι θα απαντήσουν πως παρέμενε ένα φυλάκιο μέσα σε ένα χείμαρρο μέχρι να πεθάνει κάποιος??? Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε το βήμα της υποστήριξης της κατηγορίας για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση που θα δικαιώνει την μνήμη του Άγγελου και κάθε Άγγελου που δουλεύει σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις