ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία αφού έμαθε ότι η 38χρονη σύζυγός του έκανε κρυφά μπότοξ

Κοινοποίηση
Tweet

«Την θέλω όπως είναι»

Μια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της συζύγου (μπότοξ) και η άρνησή της να το παραδεχθεί, ήταν η αφορμή που «πυροδότησε» έναν έντονο καβγά ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το ζευγάρι καβγάδισε έντονα μέσα στο διαμέρισμά τους, καθώς ο σύζυγος υποψιάστηκε πως η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας ημέρας και δεν συμφωνούσε με την ενέργειά της.

Κάποια στιγμή ο λεκτικός καβγάς φαίνεται ότι ξέφυγε και η γυναίκα κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και δείχνοντας τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η 38χρονη υποστήριξε ενώπιον των δικαστών ότι ο σύζυγός της δεν άσκησε ποτέ σωματική βία σε βάρος της και ότι εκείνη είχε καταναλώσει παραπάνω αλκοόλ, κάτι το οποίο συνέβαλε ούτως ώστε ο καβγάς να βγει εκτός ελέγχου. Σχετικά με τη μελανιά που είχε στο πρόσωπο, ισχυρίστηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία ότι την προκάλεσε ο σύζυγός της για να μη καταλάβει ότι είχε κάνει μποτοξ, αφού γνώριζε ότι διαφωνεί με την αισθητική επέμβαση.

«Δεν ήθελα να καταλάβει ότι έχω κάνει μποτοξ, είχα κάνει την επέμβαση το πρωί. Με ρωτούσε πως πέρασα την ημέρα μου και του έλεγα διάφορα ψέματα. Γι' αυτό είπα και στην αστυνομία ότι μου προκάλεσε αυτός τη μελάνια στο πρόσωπο, δεν ήθελα να καταλάβει για το μπότοξ. Είναι καλός σύζυγος, έχουμε ένα παιδάκι», ανέφερε και συνέχισε: «Μαλώσαμε και επάνω στον καβγά έριξα κάτω ένα μπουκάλι. Μου έλεγε "εμένα μου αρέσεις όπως είσαι". Αυτός μου είπε να καλέσω την αστυνομία».

«Τη θέλω όπως είναι»

Ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος ανέφερε στους δικαστές ότι «δεν είχε ανάγκη να κάνει μπότοξ», ενώ αρνήθηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του.

«Πέταξε έναν μπουκάλι, δε την χτύπησα. Πήρα το παιδί και βγήκα έξω να ηρεμήσουμε. Εγώ της είπα να πάρει την αστυνομία. Ήταν έξαλλη, δενμ μπορούσε να ηρεμήσει. Είχε πολλά νεύρα. Δεν θέλω να κάνει μπότοξ, τη θέλω έτσι όπως είναι. Είναι 38 ετών και μετά θα το μετανιώσει», κατέληξε.

Παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του για την πράξη που κατηγορείτο, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές - στην αστυνομία και στο δικαστήριο, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους αναφορικά με τα πραγματικά περιστατικά, τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών.

πηγη protothema

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις