ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο νέος Πρόεδρος έχει μεγάλη ευθύνη

Κοινοποίηση
Tweet

Της Ολυμπίας Λόη

Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου και αυτό αποδεικνύεται από την αθρόα προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων μελών και φίλων που συμμετείχαν σ’ αυτή την ανοικτή δημοκρατική διαδικασία. 

Είδαμε ανθρώπους του κεντροαριστερού χώρου να σηκώνονται από τον καναπέ τους και να προσέρχονται μαζικά στις κάλπες πιστεύοντας στη νίκη των αξιών που έχει ανάγκη όχι μόνο η παράταξή μας, αλλά και η χώρα μας. 

Ο Παύλος Γερουλάνος, δεν κατάφερε να περάσει στον β’ γύρο για ελάχιστες ψήφους διαφορά από τον δεύτερο, Χάρη Δούκα, ωστόσο, για ακόμη μία φορά δίδαξε πολιτικό πολιτισμό, διατυπώνοντας ξεκάθαρες θέσεις. 

Μία καινούρια μέρα ξεκίνησε για το ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον β’ γύρο, ο πρόεδρος που θα προκύψει οφείλει να αναλάβει την ευθύνη αναγέννησης της παράταξής μας, ώστε να μην επιστρέψουν στον καναπέ τους όσοι πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ. 

Προσωπικά ευχαριστώ όλους όσοι προσήλθαν και ψήφισαν στην Αχαΐα, αλλά και όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στην πρώτη γραμμή.

Στο ερώτημα τι θα κάνω στο  β’ γύρο, απαντώ ότι δεν νομίζω ότι οι πολίτες που θα πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή χρειάζεται να κατευθυνθούν στην κάλπη προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν ήταν άλλωστε άνθρωποι που στριμώχτηκαν από τον έναν ή τον άλλον…

*Η Ολυμπία Λόη είναι Αρχιτέκτων - Μηχανικός, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής. 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις