ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιδημία με τα τηλέφωνα- απάτη- Κάλεσαν και στα Βραχνέικα

Κοινοποίηση
Tweet

Τηλεφώνησαν σε τρεις γυναίκες- Δεν την πάτησε καμία

"Μαμά, μαμά..." Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια γυναίκα έκλαιγε και την άκουγε μια άλλη, παριστάνοντας την κόρη της που φαινόταν να είχε πάθει κάτι.

Η γυναίκα στα Βραχνέικα αν και ταράχτηκε, κατάλαβε τι συνέβη,έκλεισε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με την κόρη της , αποφεύγοντας να πέσει θύμα εξαπάτησης.

Κι αυτό δεν ήταν το μοναδικό τηλέφωνο τέτοιου είδους που έγινε χθες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Άλλα δύο έγιναν χθες tο απόγευμα στα Βραχνέικα ενώ είχε γίνει το ίδιο και στην περίπτωση ηλικιωμένης στον Νέο δρόμο, όπου μάλιστα έδειχναν οι επιτήδιειοι να γνωρίζουν πολλά για την οιικογένεια.

Σε καμία από τις περιπτώσεις που έλαβε γνώση το thebest.gr οι γυναίκες δεν "τσίμπησαν" ωστόσο φαίνεται πως η γνωστή κατάσταση λαμβάνει ξανά χαρακτηριστικά "επιδημίας" στην περιοχή, τις τελευταίες ημέρες.

Προ ημερών είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν γυναίκα στην Αγυιά.

Το σενάριο γνωστό. Μια γυναίκα που κλαίει και λέει μαμά και υποτίθεται έχει πάθει ατύχημα και στη συνέχεια οι επιτήδειοι ζητούν χρήματα είτε για να χειρουργηθεί , είτε για τις διαδικασίες που χρειάζονται στην περίπτωση του το σενάριο λέει ότι αυτή προκάλεσε τροχαίο.

Η αστυνομία κατά καιρούς έχει προβεί σε συλλήψεις ενώ υπενθυμίζει συμβουλές για τη αποτροπή τέλεσης απάτης.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις