ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκαναν μεγάλη κατανάλωση νερού, το άφησαν απλήρωτο, τους το έκοψαν, το παραβίασαν και πλημμύρισε μια ολόκληρη γειτονιά- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ο λόγος, σύμφωνα με ένοικους, για Ρομά στην οδό Φιλελλήνων

Ρομά που διέμεναν σε διαμέρισμα στην περιοχή Γούβα στην Πάτρα, έκαναν μεγάλη κατανάλωση νερού, άφησαν τον λογαριασμό απλήρωτο, η ΔΕΥΑΠ τους το έκοψε, το παραβίασαν και πλημμύρισαν μια ολόκληρη γειτονιά.

Είναι η κατάσταση που προκλήθηκε στην οδό Φιλελλήνων στην Γούβα Πατρών, μετά από διαρροή για πολλές ώρες νερού, από δίκτυο στο οποίο είχε κάνει φραγή η ΔΕΥΑΠ εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών. Κάποιος φαίνεται πως παραβίασε την σφράγιση της σωλήνωσης είτε για να επαναφέρει την ύδρευση στο διαμέρισμα, είτε απλά με διαθέσεις εκδίκησης για την φραγή. Αποτέλεσμα ήταν να πλημμυρίσει μια ολόκληρη πολυκατοικία και το βράδυ της Δευτέρας ένοικοι να παλεύουν με σκούπες και σφουγγαρίστρες να απομακρύνουν το νερό που εξερχόταν από το διαμέρισμα.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας και μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες κατοίκων δεδομένου του προβλήματος, η ΔΕΥΑΠ διέκοψε το νερό σε ολόκληρητη γειτονιά, μέχρι να επιληφθεί ειδικά το θέμα της συγκεκριμένης οικίας οι σωληνώσεις της οποίας παραβιάστηκαν.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων είναι ανάστατοι

Σύμφωνα με πληροφορίες το φαινόμενο αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν παραβιαστεί οι ασφάλειες στο σύστημα ύδρευσης.

Η μόνιμοι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων είναι ανάστατοι εδώ και καιρό. Μάλιστα έχουν βάλει τον γνωστό δικηγόρο Χάρη Παπαχριστόπουλο να επιληφθεί γενικότερα του θέματος των Ρομά και να προωθήσει σχετικά μέσω της δικαστικής οδού τις καταγγελίες τους. Οι οποίες αφορούν σε δολιοφθορές, καβγάδες και ακόμη πρόκληση ηχορύπανσης σε ώρες κοινής ησυχίας. Για τα κατα καιρούς περιστατικά είναι ενήμερη και η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Όπως λένε οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, δεν έχουν κάτι προσωπικό με τους Ρομά, ωστόσο ζητούν να ενταχθούν αρμονικά μαζί τους, χωρίς να προκαλούνται εντάσεις.

Το παραβιασμένο τμήμα της φραγής της ΔΕΥΑΠ

Πλημμυρικά φαινόμενα σε ολόκληρη τη γειτονιά

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις