ΣΤΙΒΟΣ

/

Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΩΝ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου ο 16ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης"

Κοινοποίηση
Tweet

Με τη συμμετοχή του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΩΝ διεξήχθη ο αγώνας δρόμου

Με διακρίσεις και επιτυχίες σημαδεύτηκε η συμμετοχή του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΩΝ στον 16ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης".

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου ο 16ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης". Σε μια πανέμορφη, και ταυτόχρονα δύσκολη, διαδρομή που διασχίζει τα χωριά της λίμνης Τριχωνίδας οι δρομείς του ημιμαραθωνίου απέσπασαν το φιλόξενο χειροκρότημα των κατοίκων τερματίζοντας στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Για τον Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχαν επιτυχώς οι:

ΜΑΡΚΕΛΗΣ Ηρακλής (3ος στην κατηγορία του με χρόνο 1:34:03)
ΤΟΜΑΡΑΣ Κωνσταντίνος
ΚΟΛΙΑΔΗΣ Ιωάννης
ΠΑΠΑΪΩΆΝΝΟΥ Γιώργος
ΝΤΑΛΑΣ Γιώργος
ΜΕΝΑΓΙΑΣ Ανδρέας
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Αριστέα (1η στην κατηγορία της στις γυναίκες)
ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Φωτεινή
ΧΟΥΡΔΟΥΜΗ Διαλεχτή
ΓΡΙΝΤΕΛΑΣ Ανδρέας
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Δέσποινα

Παράλληλα, διεξήχθη στην πόλη του Αγρινίου και ο αγώνας δρόμου 5χλμ στον οποίον έτρεξαν και τερμάτισαν για τον σύλλογο μας τα μέλη του:

ΜΟΡΩΝΗΣ Νικόλαος
ΨΑΧΟΣ Φώτης
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Πελαγία
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Δώρα
ΜΑΡΚΕΛΗΣ Δημήτρης

Το ΔΣ του ΣΔΥΠΑΤΡΩΝ συγχαίρει τους ανωτέρω δρομείς-μέλη του για την επιτυχή συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στους αγώνες της διοργάνωσης του 16ου Ημιμαραθωνίου "Μιχάλης Κούσης" και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στους αγωνιστικούς τους στόχους.

Επίσης, συγχαίρουμε το ΔΣ του ΣΜΑΧ "Φειδιππίδης" για την άψογη συνεργασία στη διεξαγωγή της εκδρομής καθώς και όλα τα μέλη του και τους υπόλοιπους Πατρινούς δρομείς που συμμετείχαν και έλαβαν μέρος επιτυχώς στους αγώνες της διοργάνωσης .

Απονέμουμε τα εύσημα και ευχαριστούμε τους διοργανωτές του 16ου Ημιμαραθωνίου "Μιχάλης Κούσης"για την δωρεάν μεταφορά των Πατρινών δρομέων στο Αγρίνιο και την επιστροφή τους στη Πάτρα με το λεωφορείο καθώς και για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων και τις παροχές σε όλους τους δρομείς.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στους αγώνες του 16ου Ημιμαραθωνίου "Μιχάλης Κούσης" και ιδιαίτερα στους διακριθέντες.

Τέλος,το ΔΣ του συλλόγου μας συγχαίρει το μέλος του ΤΖΕΝΕΡΑΛΗ Γεώργιο για την συμμετοχή του στους αγώνες του Τριάθλου που διεξήχθη στο Ναύπλιο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports